در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

خاطره حاتمی و رضا عطاران


خاطره حاتمی


خاطره حاتمی


خاطره حاتمی




عکس های خاطره حاتمی
بيتا سحرخيز متولد 21 آبان 1361 است . مدرك كارشناسي دبيري (ابتدايي) را گرفته ولي شغل اصليش بازيگريست . از آتار او در سينما مي توان انعكاس . محنون ليلي . همخانه . فقط چشمات ببند و نسكافه داغ داغ اشاره كرد . ضمن اينكه در تلويزيون كارهاي راه بي پايان و ترانه مادري را در كارنامه دارد .
در عالم بازیگری گرچه پرونده كاریاش تنها به چند كار محدود میشود اما همان چند كار كافی است تابیتا سحرخیز را به چهره شناخته شدهای تبدیل كند؛ مینای راه بیپایان، مهسای همخانه و البته بیش از همه نغمه ادیب. او چنان در سریال ترانه مادری در نقش نغمه ادیب فرو رفته كه حتی اختلاف سنیاش با محسن افشانی چندان به چشم نمیآید.

بیتا سحرخیز


بیتا سحرخیز




بیتا سحرخیز


بیتا سحرخیز

عکس های بیتا سحرخیز



عکس های بیتا سحرخیز

عکس های بیتا سحرخیز
بیوگرافی رزیتا غفاری:
رزیتا غفاری، زادهٔ ۱۳۵۱ در تهران، بازیگر سینما و همسر عباس صالحی است. وی فارغ التحصیل کارگردانی سینما است.
زندگی:
روزیتا غفاری در ۲۷ دی ۱۳۵۱ در تهران به دنیا آمد. دانشآموختهٔ کارگردانی سینما ست. چند فیلم کوتاه انیمیشن کارگردانی کرده است و عضو آسیفای ایران است.
اطلاعات بیشتر:
متولد 1351 در تهران. فارغ التحصیل کارگردانی سینما.
بعد از آنکه بازی او بشکلی بی رحمانه از مجموعه تلویزیونی در پناه تو حذف شد و هیچگاه تماشاگران بازی او را در نقش انوشه خواهر پارسا (پارسا پیروزفر) ندیدند، او در مجموعه تلویزیونی در قلب من خوب ظاهر شد و شاید بزرگترین شانس او بازی در فیلم شوکران به کارگردانی بهروز افخمی بود.
او در نوروز 1381 با مجموعه تلویزیونی شب آفتابی توانست در تلویزیون هم طرفداران خود را پیدا کند.
هتل کارتن (سیروس الوند - 1375)
شوکران (بهروز افخمی - 1377)
یکی بود یکی نبود (ایرج طهماسب - 1378)
آوازخوان (کاظم معصومی - 1379)
آب و آتش (فقط صدا - فریدون جیرانی - 1379)
پشت پرده مه (پرویز شیخ طادی - 1383)
در پناه تو (مجموعه - حمید لبخنده - 1373)
در قلب من (مجموعه - حمید لبخنده - 1377)
همسفر (مجموعه تلویزیونی، دو قسمت، 1379)
ملاصدرا (مجموعه تلویزیونی، 80-1379)
انتقام (ویدئویی، 1380)
شب آفتابی (مجموعه تلویزیونی، 1380)
عکسهای رزیتا غفاری


رزیتا غفاری

رزیتا غفاری

رزیتا غفاری



رزیتا غفاری




عکس های رزیتا غفاری
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
عکسهای مهراوه شریفی نیا در جشنواره فیلم فجر
عکسهای مهراوه شریفی نیا در جشنواره فیلم فجر
ملیکا شریفی نیا خواهر مهراوه شریفی نیا در جشنواره فیلم فجر
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

لیندا کیانی



لیندا کیانی


لیندا کیانی



لیندا کیانی


عکس های لیندا کیانی






عکس های لیندا کیانی





عکس های لیندا کیانی

عکس های لیندا کیانی
بیوگرافی نفیسه روشن:
متولد اردیبهشت 1361 در محله باغ صبا تهران
فعالیت هنری اش را از سال دوم دبیرستان با ایفای نقش در تئاتر " بسوی سعادت " آغاز نمود که در این اولین تجربه ، موفق به دریافت لوح تقدیر از آموزش و پرورش منطقه گردید.
همراه با ادامه تحصیل به فعالیت هنری اش ادامه داد و پس از ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی و طی یک دوره کلاس بازیگری ، بصورت جدی پا به عرصه تصویر گذاشت . شروع فعالیت تلویزیونی او را می توان بازی در سریال " روزهای بیادماندنی " به کارگردانی همایون شهنواز در تابستان 1382 دانست .
اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس علتاصلی کم کاری وی در این سالها بود ، اما پس از پایان تحصیلات دانشگاهی خود ، دامنه فعالیتش را گسترش داد . در پائیز سال 1382 در سریال "بچه های خیابان " به کارگردانی همایون اسعدیان ایفای نقش کرد که این تجربه را یکی از بیادماندنی ترین کارهایش می داند .
پس از آن در پائیز 1383 ، پیشنهاد کیانوش عیاری برای حضور در سریال " روزگار غریب " را پذیرفت و به گروه عیاری پیوست تا برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید ، وی همکاری با عیاری را یکی از ایده آل های خود می داند .
بازی خوب و تجربه و آموخته هایش سبب شد تا پیشنهادات مختلفی از کارگردانان بنام تلویزیون و سینما دریافت کند ، از جمله کارهای او :
- سریال " خوش رکاب " به کارگردانی علی شاه حاتمی در نوروز 1384
- تله فیلم " مسافر " به کارگردانی محمد دستگردی در اردیبهشت 1384
- تله فیلم " آوای زمین " به کارگردانی مهرداد خوشبخت در تیر 1384
- سریال " کلانتر " به کارگردانی محسن شامحمدی در آذر 1384
- سریال " سالهای برف و بنفشه " به کارگردانی سعید سلطانی در پائیز 1385
توانائیهای حیرت آور او سبب شد تا در ماه مبارک رمضان سال 1386 ، ایفای نقش "پری" در سریال "اغماء" به وی سپرده شود . "اغماء" از دیدگاه وی یک معجزه کاری است که علاوه بر امکان حضور در کنار اساتیدی همچون امین تارخ ، لعیا زنگنه ، ناصر ممدوح ، عبدالرضا اکبری و ... ، برگ زرین دیگری بر افتخارات خود بیافزاید . به گفته وی : " کارکردن با سیروس مقدم یکی از آرزوهای او بوده که موفقیت خود را در اغماء را نیز مدیون او می داند ."
درخشش وی در بازی منحصر بفرد و تاثیرگذار در نقش "پری" تحسین منتقدان و مردم را برانگیخت و سبب تقدیر و تمجید از وی در مجامع مختلف هنری و دانشگاهی گردید . پس از اغماء پیشنهادات متعددی به وی گردید که از جمله کارها :
- تله فیلم " این پرونده مختومه نیست " به کارگردانی مهرداد خوشبخت در اردیبهشت 1386
- تله فیلم " ماموریت بهار " به کارگردانی حسن لفافیان در بهمن 1386
- تله فیلم " سرگرد " به کارگردانی کاظم معصومی در فروردین 1387
- تله فیلم " پیوند " به کارگردانی سعید عالم زاده در اردیبهشت 1387
- سریال " مثل هیچکس " به کارگردانی عبدالحسن برزیده در رمضان
سایت نفیسه روشن: www.nafiseh.ir
عکسهای نفیسه روشن
نفیسه روشن
نفیسه روشن
عکسهای نفیسه روشن
عکسهای نفیسه روشن
عکسهای نفیسه روشن
نفیسه روشن
نفیسه روشن
نفیسه روشن
عکسهای نفیسه روشن
عکس های نفیسه روشن
عکس های نفیسه روشن
عکس های ساميه لك بازیگر نقش مارال عظیمی
ساميه لك
ساميه لك
عکس و گفتگو با ساميه لك بازیگر نقش مارال عظیمی
منبع: سایت خبری هنرمندان
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
پرستو صالحی
پرستو صالحی
پرستو صالحی
پرستو صالحی
پرستو صالحی
پرستو صالحی,بازیگر سینما و تلویزیون
بیوگرافی ستاره اسکندری:
نام: ستاره اسکندری
تاریخ تولد: 1353
خواهر لاله اسکندری (بازیگر)
...............................................
متولد 1353. دانشجوی رشته مترجمی زبان از دانشگاه آزاد.
از تئاتر آغاز کرد و سه بار هم کاندید دریافت جایزه از جشنواره تئاتر دانشجویی شد. با مجموعه تلویزیونی خانه شماره سیزده به تلویزیون آمد و در مجموعه تلویزیونی ایستگاه موفق و متفاوت ظاهر شد.
حریف دل (رضا گنجی - 1375)
مسافر ری (داود میرباقری - 1379)
تارزن و تارزان (علی عبدالعلی زاده - 1380)
مواجهه (سعید ابراهیمی فر - 1383)
شبانه (امید بنکدار - کیوان علی محمدی - 1383)
ماه مهربان (مجموعه تلویزیونی، 1376)
ایستگاه (مجموعه تلویزیونی، 1377)
حامی (مجموعه تلویزیونی، 1380)
نرگس (مجموعه تلویزیونی، سیروس مقدم، 1384)
مرگ تدریجی رویا
عکس های ستاره اسکندری
ستاره اسکندری
ستاره اسکندری
ستاره اسکندری
ستاره اسکندری
ستاره اسکندری,بازیگر
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
خزر معصومی
خزر معصومی
خزر معصومی
خزر معصومی
عکس+ خزر معصومی
صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
عکسهای جدید شهره قمر
شهره قمر
شهره قمر
شهره قمر


شبنم قلي خاني

شبنم قلي خاني


شبنم قلي خاني






شبنم قلي خاني



شبنم قلي خاني






شبنم قلي خاني
بیوگرافی مریم کاویانی:
در چند سال اخير بيشتر در سريالهاي تلويزيوني ايفاي نقش كرد. بازيهاي خوب او باعث شد بيننده تلويزيوني با چهره او آشنا شود. اوج كارش در مجموعه «او يك فرشته بود» به چشم آمد كه ماه رمضان سه سال پيش (84) از شبكه دوم پخش شد و او در نقش همسر حسن جوهرچي ايفاي نقش كرد.از اين بازيگر هماكنون دو مجموعه «روزگار قريب» و «خطشكن» پخش ميشود كه بازهم استعدادهاي خود را به نمايش گذاشته... اما شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد وي ابتدا بازيگر نبود و در 32 سالگي پا به اين وادي گذاشت؛
زماني كه «نادر مقدس» براي بازي در فيلم «روياي جواني» از او دعوت به كار كرد وي پس از تست دادن، نشان داد كه ميتواند بازيگر قابلي باشد. شايد شما خواننده محترم بپرسيد شغل مريم كاوياني در ابتدا چه بود؟مريم كاوياني پس از ديپلم، رشته تحصيلي پرستاري را در دانشگاه انتخاب كرد و همين امر باعث شد پس از فارغالتحصيلي و اخذ مدرك فوقليسانس پرستاري، به حرفه مقدس پرستاري روي بياورد. در واقع مريم كاوياني يك «خانم پرستار» بود كه به قول خودش قضا و قدر او را به سوي بازيگري كشاند. با اين خانم پرستار بازيگر گفتگوي كوتاهي انجام داديم كه در ادامه خواهيد خواند؛ گفتگو با هنرمندي كه پدر و مادرش اصالتي مازندراني دارند، خودش در اهواز به دنيا آمده و حالا در تهران زندگي ميكند.
مازندراني، اهوازي!
در سال 1349 به دنيا آمدم و يك برادر كوچكتر از خود دارم. من در اهواز به دنيا آمدم اما پدر و مادرم اصالتي مازندراني دارند. شغل اصليام پرستاري است اما سرنوشت طوري رقم خورد كه در سال 1381 بازيگري را آغاز كردم. اولين كارم يك اثر سينمايي به نام «روياي جواني» به كارگرداني نادر مقدس بود و پس از آن «تردست»، «اسپاگتي در هشت دقيقه»، «مخمصه» و «هوو»، اما با مجموعه «او يك فرشته بود» كار عليرضا افخمي كه در رمضان سال 84 از تلويزيون پخش شد، خيلي از علاقهمندان هنر با من بيشتر آشنا شدند و آن سريال باعث شد كه از آن سال به بعد بيشتر به كارهاي تلويزيوني روي بياورم كه عبارتند از: «به دنيا بگوييد بايستد»، «روز رفتن»، «شكرانه»، «خطشكن» و «روزگار قريب» كه اين دو تاي آخر در حال پخش است.
از او ميخواهيم از دوران كودكياش برايمان بگويد و او ميگويد: خيلي مظلوم بودم. يادم ميآيد هميشه مادرم ميگفت پدرت نگران است كه نكند وقتي بزرگ شوي، هيچ كاري از تو برنيايد. يكي از روياهاي دوران كودكيام اين بود كه بتوانم روي طناب راه بروم. تمرين هم ميكردم اما هيچوقت اين اتفاق نيفتاد اما چون دوست داشتم، به خيليها به دروغ ميگفتم كه من روي طناب راه ميروم.
شهرت وحشتناك است
شهرت يك پديده وحشتناك است. از شهرت بايد ترسيد. به نظر من فوايدش كمتر از ضررهايش است. اگر ظرفيت نداشته باشيد، شما را زمينگير ميكند. در عوض محبوبيت ماندني است. سعي من هم همين است كه به اين جايگاه برسم اما نميدانم چقدر موفق ميشوم.
ستون اصلي
خانواده، ستون اصلي براي موفقيت افراد است. انسان ذات خود را از خداوند هديه ميگيرد اما فرهنگ و تربيت را از خانوادهاش فرا ميگيرد. به نظر من اگر يك خانواده خوب فرهنگي، چهارچوب مشخصي داشته باشند، مطمئنا حرص و طمع در فرزندان آن خانواده هم كمتر به چشم ميخورد، از طرفي كمتر دچار حادثه و اتفاقات بد خواهند شد و ناخودآگاه به سمت درستي هدايت ميشوند.از او ميخواهيم بارزترين ويژگي اخلاقياش را برايمان بگويد كه ميگويد: «گاهي اوقات خودم از صداقتم خسته ميشوم.»
نقشهاي دوستداشتني
تمامي نقشهايم را دوست دارم اما فكر ميكنم نقش «رعنا» در مجموعه «او يك فرشته بود» بيشتر به دل مردم نشست؛ همچنين نقشم در سريال «روزگار قريب».اما چه شد كه مريم كاوياني از پرستاري به بازيگري روي آورد؟ «خواست خدا بود. در واقع خودم نميخواستم اما اصرار باعث شد كه حداقل يك بار هم شده، بازيگري را تجربه كنم. تجربه به من چسبيد و حالا شش سال است كه اين شغل را انتخاب كردهام. تا حالا در نزديك به سي اثر سينمايي و تلويزيوني بازي كردهام.»
او در سريال روزگار قريب نقش يك پرستار مسئول را بازي ميكند. «نقش بسيار خوبي بود. اين نقش براي من خيلي جاي كار داشت چون در واقع نقش خودم را بازي ميكردم. با اين حال عقيدهام اين بود كه باز هم نقش يك پرستار واقعي را بازي نميكردم، بلكه فقط داشتم بازي ميكردم. از طرفي اين مجموعه از سه سال پيش تصويربرداري شد و با بازي من در مجموعه «او يك فرشته بود» همزمان شد ولي كيانوش عياري حسن نيت داشتند و پافشاري كردند كه من حتما اين نقش را بازي كنم. از طرفي همزماني بازي باعث شده بود كه طوري از من بازي گرفته شود كه به بازيام لطمهاي وارد نشود.»
پرستار موفق
يك پرستار موفق ابتدا بايد دانش خود را بالا ببرد و پس از آن وجدانش است كه بايد هميشه آن را سرلوحه كار خود قرار دهد و از همه مهمتر، احساس مسئوليت كه بايد آن را در تمامي دقايق و ثانيههاي كارش حفظ كند و به عبارتي بهتر از آن محافظت كند.
براي اينكه ببينيم خانوادهاي سبز است يا نه، ابتدا بايد به سراغ پدر و مادر آن خانواده رفت. بايد ديد كه اين دو، عشق و محبت خود را چگونه خرج خانه و خانواده ميكنند؛ براي مثال خود من، با اينكه از پدر و مادرم دور هستم اما عشق را در چشمان پدر و مادرم ميبينم و زندگيام را مديون آنها هستم، سعي خودم را ميكنم فرزندي باشم كه زحماتشان را جبران كنم اما نميدانم آنها از من راضي هستند يا نه.
دلم ميخواهد به جوانان بگويم سعيشان اين باشد كه با خودشان روراست باشند و دلشان براي خودشان بسوزد. به خانوادهها ميگويم كه قدر كانون گرم زندگيشان را بدانند و از لحظه لحظه آن لذت ببرند و اسير زندگي و روياهاي كاذب نشوند.
عکس های مریم کاویانی
عکس های مریم کاویانی
عکس های مریم کاویانی
عکس های مریم کاویانی
عکس های مریم کاویانی
بیوگرافی آناهیتا همتی:
نام اصلي: آناهیتا
نام خانوادگي اصلي: همتی
سمت (در بخش هاي): بازیگران،
تاريخ تولد: 1352
محل تولد: تهران
مليت: ایران
مدرك تحصيلي: دیپلم
بيوگرافي:
در سال 1372 با نمایش تنبورنوازان (هادی مرزبان) بازی در تئاتر را آغاز کرد و در سال 1374 با بازی در مجموعه تلویزیونی دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی) شناخته شد. او تا به امروز در مجموعه های بسیاری بازی کرده است.
آناهیتا همتی بازی در سینما را در سال 1375 و با فیلم به نمایش درنیامده افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی) آغاز کرد و اولین فیلمی که از او بر پرده سینماها به نمایش درآمد در سال 1378 و با نام عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده) بود.
آناهیتا همتی هیچگاه ندرخشید. هیچگاه آنطور که باید دیده نشد، اما حضور فعالش در تلویزیون و بازیهای روان و راحت او باعث شده تا همچنان پرکارترین بازیگر تلویزیونی باشد.
شاید بهترین و ماندگارترین حضورش در تلویویون مربوط به بازی مجموعه تلویزیونی کلانتر (محسن شامحمدی) و بخصوص خانه به دوش (رضا عطاران) باشد.
آناهيتا همتي بازيگري است كه اين روزهاچهرهاش براي خيلي از بينندگان تلويزيونيآشناست، بازيگري كه در دو، سه سال اخير، جزوپركارترين بازيگر زن در تلويزيون بود. فردي كههيچگاه دچار غرور نشده و هميشه از اين خصلتبد كه ممكن است هر بازيگري دچارش شود و اورا از عرش به فرش برساند، دوري ميكند.
آناهيتا داراي روحيهاي بانشاط است وهيچگاه خنديدن را فراموش نميكند، همانطوركه در سريالهايش او را هميشه اينطور ميبينيداو معتقد است تا انسان ميتواند بخندد و شادباشد، چرا افسردگي و چرا بداخلاقي... همتي در اول مرداد ماه 1352 در تهران بهدنيا آمد، پس از اينكه ديپلمش را در رشته علومتجربي گرفت، وارد عرصه بازيگري شد و در سال69 وارد كلاسهاي تئاتر گرديد، اولين كار جدياو نمايش تنبورنواز بود، پدر او مهندس و مادرشكارمند است و خانوادهاي كم جمعيت را تشكيلميدهند، ديگر فرزند خانواده برادرش «آرين»است كه 13 سال از او كوچكتر ميباشد.
فیلمهای سینمایی:
افسانه پوپک طلایی (خسرو شجاعی، 1375)
عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده، 1377)
دختری به نام تندر (حمیدرضا آشتیانی پور، 1379)
قلبهای ناآرام (مجید مظفری، 1380)
بخشی از مجموعه های تلویزیونی:
دبیرستان خضراء (اکبر خواجویی، 1374)
بهشت گمشده (کامران قدکچیان، 1375)
کهنه سوار (اکبر خواجویی، 1376)
چراغ جادو (یک قسمت، همایون اسعدیان، 1379)
برگبار (اکبر خواجویی، 1379)
روزهای مهتابی (سپهر محمدی، 1379)
خانه آرزوها (سیامک سهیلی زاده، 1380)
نسیم رویا (1381)
کلانتر (محسن شاه محمدی، 1381)
طلسم شدگان (داریوش فرهنگ، 1382)
خانه به دوش (رضا عطاران، 1383)
بیوگرافی الیزابت امینی:
اليزابت امينی متولد اسفند ماه سال 1354 در تهران و مجرد می باشد. وی تحصيلات خود را در رشته روان شناسی نيمه کاره رها کرده و به علت علاقه به حرفه بازيگری به مطالعه و تحصيل در اين زمينه اقدام نمود.
اليزابت امينی دوره آموزش بازيگری را ابتدا در سال 1376 در آموزشگاه پويا شروع و به طور حرفه ای وارد کار تاتر شده و با دو تاتر کودک به گروه تاتر بزرگسالان وارد شده و برای اجرای نمايش سنگين الکترا مدت يک سال به تمرين این نمايش پرداخت که با کم لطفی هيات بازبينی مواجه شد و اين تاتر به روی صحنه نرفت.
در سال 1379 و بخاطر بازی در فيلم خواب سفيد دعوت به تست بازيگری شد که اين فيلم آغازی برای شروع کار بازيگری خانم امينی شد.
بعد از بازی در اين فيلم و به دليل علاقه و احساس نياز به آموزش هر چه بيشتر در آموزشگاه کيميای هنر مشغول به فراگيری اين هنر زير نظر اساتيدی همچون:
بازيگری حرفه ای: آقای شريفی نيا و خانم حاجيان
فن بيان و بازيگری حسی: آقای مهدی فتحی
حرکات موزون: نادر رجب پور و ديدار قنبرزاده
کارگردانی: خسرو شجاعی
روان شناسی بازيگری: دکتر گرشاسبی
دوره های مختلف و مفيدی را گذراند.
خانم امينی تا آخر سال 1382، 12 کار تصويری را در کارنامه هنری خود دارند.
لازم به ذکر است که خانم امينی حدود 10 ماه، به دليل مشکل شخصی کليه پيشنهادها را که عمدتاً فيلم های سينمايی بوده اند را رد کرده اند که دوره سکوت کاری ايشان محسوب می شود.
آخرین کار وی مجموعه تلویزیونی وفا می باشد که در ایام عید نوروز 85 پخش شد
عکس های الیزابت امینی
بیوگرافی چکامه چمن ماه:
نام اصلي: چکامه
نام خانوادگي اصلي: چمن ماه
سمت (در بخش هاي): بازیگران،
......................................
تاريخ تولد: 1359
مليت: ایران
......................................
مدرك تحصيلي: دیپلم مجسمه سازی
بيوگرافي:
فرزند هنگامه فرازمند (منشی صحنه و بازیگر).
با بازی در فیلم "بودن یا نبودن" ساخته کیانوش عیاری، بازی در سینما را تجربه کرد و بعد از آن در چند فیلم ظاهر شد. اما تا به حال نتوانسته خودی نشان بدهد
عکس های چکامه چمن ماه
چکامه چمن ماه
عکس های چکامه چمن ماه
چکامه چمن ماه
چکامه چمن ماه
عکس های چکامه چمن ماه
چکامه چمن ماه
عکس های چکامه چمن ماه
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.

لیلا اوتادی



عکس لیلا اوتادی





لیلا اوتادی




لیلا اوتادی




لیلا اوتادی



لیلا اوتادی


منبع: سایت رسمی لیلا اوتادی
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
مهتاب کرامتی در جشنواره فيلم فجر
مهتاب کرامتی در جشنواره فيلم فجر
مهتاب كرامتي و عليرضا خمسه
مهتاب کرامتی در جشنواره فيلم فجر
مهتاب كرامتي برنده سيمرغ بلورين بهترين بازيگر زن مكمل براي فيلم «بيست»
مهتاب كرامتي بازيگر فيلم بيست به كارگرداني عبدالرضا كاهاني
نشست خبري فيلم بيست در سينما فلسطين/مهتاب كرامتي
مهتاب کرامتی در جشنواره فيلم فجر
مهتاب کرامتی در جشنواره فيلم فجر
بیوگرافی حدیث فولادوند:
نام: حدیث فولادوند
تاریخ تولد: 1356 - تهران
مدرک تحصیلی: فوق دیپلم معماری.
...............................................
حدیث فولادوند (متولد ۲۰ دیماه ۱۳۵۶ تهران) دانشجوی انصرافی رشتهٔ معماری فعالیت هنری را از کودکی آغاز کرد ؛در دوازده سالگی زیر نظر گلاب آدینه آموزش دید و در نمایش «گلهای دوستی» روی صحنه رفت. وی برای اولین بار نقش کوتاهی را در فیلم سینمایی دستهای آلوده به کارگردانی سیروس الوند بازی کرد وبدین ترتیب اولین حضورش را در سینما در سال ۱۳۷۸ اعلام نمود.
او که پس از گرایش به هنر های مختلف از جمله موسیقی و نقاشی اکنون خود را در بازیگری موفق می دید یک سال بعد از اولین تجربه خود, در فیلم سینمایی مارال به کارگردانی مهدی صباغزاده هنرنمایی کرد. همچنین درخشش او در تلویزیون با بازی در سریال گمگشته اغاز شد. او همچنین در مجموعههای تلویزیونی سالهای خاکستری، دیوار شیشهای، معصومیت از دست رفته بازی کردهاست. وی علاوه بر آن در نمایش مده آ نیز نقش آفرینی نمودهاست. او مدرک فوق دیپلم معماری دارد
........................................
با بازی در نقش عروس جوان در فیلم دستهای آلوده (1378) به سینما آمد و یک سال بعد در فیلم مارال (1379) بود که فرصت خودنمایی پیدا کرد اما در تلویزیون با مجموعه تلویزیونی گمگشته (1380) معروف شد.
دستهای آلوده (سیروس الوند، 1378)
سالهای خاکستری (مجموعه تلویزیونی، 1378)
مارال (مهدی صباغزاده، 1379)
غزل (محمدرضا زهتابی، 1379)
مسافر ری (داود میرباقری، 1379)
همکلاس (سعید خورشیدیان، 1380)
دیوار شیشه ای (مجموعه تلویزیونی، 1380)
گمگشته (مجموعه تلویزیونی، 1380)
رز زرد (داریوش فرهنگ، 1381)
سر نیستی (1381)
کما (آرش معیریان، 1382)
بیشترین همکاری های حدیث فولادوند با:
>> امین حیایی (بازیگران،موسیقی،) (در 4 فیلم ) ==>
>> عبدالله اسکندری (تهیه و تولید،فیلمنامه،چهره پردازی،) (در 4 فیلم ) ==>
>> زهره حمیدی (بازیگران،) (در 4 فیلم ) ==>
>> بابک اخوان (صدا،) (در 3 فیلم ) ==>
>> احمد احمدی (بازیگران،صدا،عکس،موسیقی،) (در 3 فیلم ) ==>
>> جهانگیر میرشکاری (بازیگران،صدا،) (در 3 فیلم ) ==>
>> عبدالله علیخانی (تهیه و تولید،) (در 2 فیلم ) ==>
>> فرهاد ارجمندی (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>
>> داریوش ارجمند (بازیگران،صحنه و لباس،) (در 2 فیلم ) ==>
>> علی قربان زاده (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>
>> ساسان باقرپور (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>
>> رضا بانکی (تهیه و تولید،عکس،فیلمبرداری،) (در 2 فیلم ) ==>
>> حسن توکل نیا (بازیگران،تهیه و تولید،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>
>> مهرداد جنابی (موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>
>> مهتاج نجومی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>
>> نیلوفر دوستی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>
>> عظیم محمدی (جلوه های ویژه،صحنه و لباس،) (در 2 فیلم ) ==>
>> نیما فلاح (بازیگران،کارگردانی،) (در 2 فیلم ) ==>
>> حسین مجد (صحنه و لباس،) (در 2 فیلم ) ==>
>> فرهاد خان محمدی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>
>> فریدون خوشابافرد (صدا،) (در 2 فیلم ) ==>
>> مجتبی رحیمی (صحنه و لباس،فیلمبرداری،) (در 2 فیلم ) ==>
>> غلامرضا طباطبایی (بازیگران،) (در 2 فیلم ) ==>
>> حسین فرح بخش (تهیه و تولید،صحنه و لباس،عکس،فیلمنامه،کارگردانی،) (در 2 فیلم )
>> آرش معیریان (تدوین،کارگردانی،موسیقی،) (در 2 فیلم ) ==>
عکس های حدیث فولادوند
حدیث فولادوند
حدیث فولادوند
حدیث فولادوند
حدیث فولادوند
حدیث فولادوند
حدیث فولادوند,عکس بازیگر سینما
بیوگرافی فاطمه گودرزی:
نام: فاطمه گودرزی
تاریخ تولد: 1342
همسر عبدالرضا گنجی (کارگردان تئاتر و سینما)
...............................................
متولد نوزدهم تیر ماه 1342 در تهران.
دارای مدرک تحصیلی دیپلم اقتصاد.
گذراندن دوره دو ساله تئاتر در اداره بازیگری.
شروع فعالیت از سال 1367 با مجموعه تلویزیونی گالشهای مادر بزرگ.
با بازی در فیلم می خواهم زنده بمانم ثابت کرد که تا قبل از این توانایی هایش را نادیده گرفته بودند. در سیزدهمین جشنواره فیلم فجر بازی اش به عمد نادیده گرفته شد، اما در دوره بعدی، جایزه اش برای بازی در فیلم غزال گرفت.
تا مدتها بعد از می خواهم زنده بمانم، دیگر فرصت نمایش توانایی هایش را پیدا نکرد تا اینکه در مجموعه تلویزیونی دردسر والدین بار دیگر ثابت کرد که همچنان توانایی هایش نادیده گرفته می شود.
مجموعه آثار:
بخاطر همه چیز (رجب محمدین - 1369)
خانه خلوت (مهدی صباغزاده - 1370)
مهاجران (مهدی صباغزاده - 1371)
افسانه مه پلنگ (محمدعلی سجادی - 1371)
جنگ نفت کشها (محمدرضا بزرگ نیا - 72-1371)
می خواهم زنده بمانم (ایرج قادری - 73-1372)
آرزوی بزرگ (خسرو شجاعی - 1373)
بهشت پنهان (کامران قدکچیان - 1373)
غزال (مجتبی راعی - 1374)
حریف دل (عبدالرضا گنجی - 1375)
جنگجوی پیروز (مجتبی راعی - 1377)
تابلویی برای عشق (حسینعلی لیالستانی - 1377)
تلفن (شفیع آقامحمدیان - 1378)
همسر دلخواه من (افشین شرکت - 1379)
فوتبالیستها (علی اکبر ثقفی - 1379)
ازدواج صورتی (منوچهر مصیری - 1383)
ازدواج به سبک ایرانی (حسن فتحی - 1383)
رعنا (مجموعه - داود میرباقری - 1369)
آپارتمان (مجموعه - اصغر هاشمی - 1372)
دردسر والدین (مسعود نوابی - مجموعه، 1380)
عکس های فاطمه گودرزی
عکس های فاطمه گودرزی
عکس های فاطمه گودرزی
عکس های فاطمه گودرزی
عکس های فاطمه گودرزی
عکس های فاطمه گودرزی
عکس فاطمه گودرزی,عکس بازیگران سینما
بیوگرافی آرام جعفری:
آرام جعفري متولد 22 بهمنماه سال 59 در تهران است، فرزند دوم خانواده تحصيلاتش را در رشته نقاشي به پايان رسانده و همچنين در عالم تئاتر بارها روي صحنه رفته، اولين باري كه جلوي دوربين رفت در مجموعه «خارج از حصار» بود و بعدها با مجموعه «ميگي نه نگاه كن» مهمان خانهها شد و اين بار با پرواز در حباب آمد، سريالي كه چهارشنبهها از <بكه سوم سيما پخش ميشود. به بهانه پخش سريال «پرواز در حباب» آخرين گفتههاي او را بخوانيد.
* آرام همه آدمها رو دوست داره، لجبازه، مهربونه و غيرقابل پيشبينيه.
* من كار با آقاي مقدم رو خيلي دوست دارم، ايشان با من تماس گرفتند و بعد از اينكه توضيحاتي درباره نقشم شنيدم با كمال ميل قبول كردم كه در اين پروژه همكاري كنم.
* به شدت به بيزينس (تجارت) علاقهمندم.
* حدودا سه الي چهار سال به صورت جدي نقاشي ميكردم و در حال حاضر فرصت ندارم ولي راستش رو بخواي دلم براي نقاشي تنگ شده.
* اصولا هر انساني آرزوهاي شخصي داره كه قابل بازگو نيست، من هم يكسري آرزوها داشتم كه بهش نرسيدم.
* وقتي در كنار بازيگراني بازي كني كه فقط خودشون رو مهم ندونند انرژي ميگيري، بازيگراني كه بازيگر نقش مقابلشون هم براشون مهمه و حتي براي حس بازيگر مقابلشون از هر كمكي كه از دستشون بر بياد دريغ نميكنند.
* من قبلا تئاتر كار ميكردم از وقتي كه سنم كم بود روي صحنه تئاتر بودم و بعد هم به طور اتفاقي وارد تلويزيون شدم.
* من تعريف جداگانهاي از سوپراستار دارم. در كشور ما و سينماي ايران متاسفانه سوپراستارها دورهاي شدند. يك دوره اسم يك سوپراستار روي زبونهاست و بعد كه چهرهاي جديدتر و بازي جديدتر نظر همه رو جلب ميكنه و به قولي سوپراستار جديد مياد، ديگه نامي از سوپراستار قديمي شنيده نميشه به خاطر همين اكثر سوپراستارهاي سينماي ما يك دوره اذيت ميشوند به خاطر اينكه اسمشون روي زبونهاست و يك دوره اذيت ميشوند چون توجهها ديگه منحصر به بازيگر و سوپراستارهاي جديده اما اين وسط عدهاي هستند كه محبوب مردم هستند، نه سوپراستار و محبوبيتش هم دورهاي نيست. من دوست دارم محبوب باشم.
* بازيگرهاي زن در سينما و تلويزيون و همچنين تئاتر امروز ايران خيلي پربارتر و با حس و تكنيكالتر نسبت به ديروز كار ميكنند و در حال حاضر موقعيت هنرپيشه زن در ايران خيلي بهتر از قبل و چند سال پيش شده.
* من ديوانهوار بچهها رو دوست دارم. براي مثال همين چند روز پيش كه از تلويزيون شيرخوارگاه رونشون ميداد، هاي هاي زدم زير گريه.
* شنیدن صدای استاد عليرضا افتخاري بهم انرژی می دهد.
* سعي ميكنم سفرهاي كوتاه داشته باشم به اطراف شهر تهران ميرم مثل فشم و يا شمال.
* كسي روحش تندرست و سلامته كه يك لحظه از ياد خدا غافل نباشه، آدمها رو دوست داشته باشد و به همه چيز با ديد منفي نگاه نكنه.
عکس های آرام جعفری
آرام جعفری
آرام جعفری
عکس آرام جعفری
آرام جعفری
عکس آرام جعفری
عکس آرام جعفری,بیوگرافی آرام جعفری,عکس بازیگران و هنرمندان
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
عکس های جدید آناهیتا نعمتی
عکس های جدید آناهیتا نعمتی
عکس های جدید آناهیتا نعمتی
عکس های جدید آناهیتا نعمتی
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
عکسهای شیلا خداداد در جشنواره فیلم فجر
عکسهای شیلا خداداد در جشنواره فیلم فجر
عکسهای شیلا خداداد در جشنواره فیلم فجر
عکسهای شیلا خداداد در جشنواره فیلم فجر
شیلا خداداد
شیلا خداداد
بیوگرافی شقایق فراهانی:
متولد 1351
مدرک تحصیلی: دیپلم گرافیک از هنرستان هنرهای تجسمی و فارغ التحصیل نقاشی از دانشگاه آزاد اسلامی.
دختر بهزاد فراهانی و فهیمه رحیم نیا
خواهر گلشیفته فراهانی
از کودکی همراه پدر و مادرش (بهزاد فراهانی و فهیمه رحیمی نیا) به بازی در تئاتر پرداخت.
با حضوری کوتاه در فیلم « لیلا » به سینما آمد اما تنها در فیلم « چتری برای دو نفر » توانست توانایی های خود را به نمایش بگذارد. بازی او در این فیلم کاملا بر بازی بازیگران مقابلش - رضا کیانیان و هدیه تهرانی - برتری دارد.
با بازی خوبش در فیلم « پروانه » در سطح بین المللی هم توانست موفق شود.
......................................................
شقایق فراهانی مجموعه آثار:
- لیلا (داریوش مهرجویی، 1375)
- مهره (محمدعلی سجادی، 1376)
- درخت گلابی (داریوش مهرجویی، 1376)
- طوطیا (ایرج قادری، 1377)
- عشق کافی نیست (مهدی صباغزاده، 1377)
- شهرت (ایرج قادری، 1378)
- راز شب بارانی (سیامک اطلسی، 1378)
- چتری برای دو نفر (احمد امینی، 1379)
- شبهای تهران (داریوش فرهنگ، 1379)
- صدای سخن عشق (رضا شالچی، 1379)
- سمفونی تاریک (محمد عرب، 1380)
- آدمکها (علی قوی تن، 1381)
- آخرین پرواز ققنوس (مسعود تکاور، 1381)
- پروانه (عباس رافعی، 1382)
- شارلاتان (آرش معیریان، 1383)
- قلقلک (مسعود نوابی، 1384)
- صحنه جرم ورود ممنوع (ابراهیم شیبانی، 1384)
- مهمان (سعید اسدی، 1385)
- نصف مال من، نصف مال تو (وحید نیکخواه آزاد)
عکس های شقایق فراهانی
عکس های شقایق فراهانی
عکس های شقایق فراهانی
عکس های شقایق فراهانی
کاریکاتور شقایق فراهانی
بیوگرافی سمیرا مخملباف:
نام: سمیرا مخملباف
فرزند محسن مخملباف (فیلمساز)
متولد 26 بهمن 1358 در تهران. در 8 سالگي در فيلم بايسيكلران ساخته پدرش بازي كرد.
در سن 17 سالگي فيلم سينمايي "سيب" را ساخت. و در 18 سالگي به عنوان جوانترين كارگردان جهان در بخش رسمي فستيوال كن (1998) حضور يافت. فيلم سيب سميرا در ظرف دو سال به بيش از 100 فستيوال بينالمللي دعوت شد و در بيش از 30 كشور جهان اكران شد. سميرا در سال 1999، دومين فيلم سينمايي خود را به نام "تختهسياه" ساخت و در سال 2000 دوباره به عنوان جوانترين كارگردان جهان در بخش مسابقه فستيوال كن حضور يافت و جايزه ويژه هيات داوران را از آن خود ساخت.
سومین ساخته وی به نام "پنج عصر" در سال 2003 در بخش مسابقه اصلی کن پذیرفته شد و بار دیگر موفق به دریافت جایزه ویژه هیأت داوران از جشنواره کن شد. وی در جشنواره های مهمی چون کن، ونیز و برلین به عنوان داور حضور یافته است.
...............................................
گذراندن دوره آموزش خصوصی هنری و فیلمسازی در خانه فیلم مخملباف.
فعالیت در زمینه کارگردانی فیلمهای ویدئویی صحرا و سبک نقاشی در سال 1375.
شروع فعالیت سینمایی با فیلم بایسیکلران (محسن مخملباف) به عنوان بازیگر در سال 1367.
جوایز :
جایزه ویژه منتقدان بینالمللی پنجاه و یکمین جشنواره لوکارنو برای فیلم سیب در سال 1998.
جایزه ویژه هیئت داوران و منتخب تماشاگران بیست و دومین جشنواره فیلم سائوپولو در سال 1998.
تقدیر در جشنواره سالونیکا در سال 1998.
جایزه سازمان جهانی کاتولیک و جایزه تماشاگران نخستین جشنواره مستقل آرژانتین.
عکس های سمیرا مخملباف
عکس های سمیرا مخملباف
عکس های سمیرا مخملباف
عکس های سمیرا مخملباف
عکس های سمیرا مخملباف
بیوگرافی لعیا زنگنه:
نام: لعیا زنگنه
تاریخ تولد: 1344
محل تولد: تهران
مليت: ایران
لیسانس تئاتر از دانشگاه هنر.
یک دوره کلاس نقاشی را گذرانده است.
در دوران دانشجویی در چند نمایش از جمله پارانویا، یادگار، خال خالی (عروسکی) و نیز در فیلم کوتاه دانشجویی در کنج تنهایی بازی کرد.
نخستین کار حرفه ای اش در تئاتر، بازی در نمایش « یادگار سال های شن » (علی رفیعی، 1371) بود.
بازی زیبای او در مجموعه تلویزیونی « در پناه تو » (حمید لبخنده، 1373) هنوز در یادها مانده است.
بازی کوتاه او در فیلم مزاحم شاید بهترین نقش آفرینی او در سینما باشد.
یک دوره کلاس نقاشی را گذرانده است.
شروع فعالیت در تاتر در سال 1370.
شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم "راز مینا" (عباس رافعی) در سال 1375.
در دوران دانشجویی در چند نمایش از جمله "پارانویا"، "یادگار"، "خال خالی" (عروسکی) و نیز در فیلم کوتاه دانشجویی "در کنج تنهایی" بازی کرد.
نخستین کار حرفه ای اش در تئاتر، بازی در نمایش "یادگار سال های شن" (علی رفیعی، 1371) بود.
بازی زیبای او در مجموعه تلویزیونی "در پناه تو" (حمید لبخنده، 1373) هنوز در یادها مانده است.
بازی کوتاه او در فیلم "مزاحم" (سیروس الوند) شاید بهترین نقش آفرینی او در سینما تا به امروز باشد.
عکس های لعیا زنگنه
عکس های لعیا زنگنه
عکس های لعیا زنگنه
بیوگرافی رویا نونهالی:
▪ متولد بیست و چهارم بهمن ۱۳۴۱ در تهران.
▪ لیسانس رشته نقاشی از دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
▪ شروع فعالیت از سال ۱۳۶۲ با نمایش غم غریب غربت.
▪ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن در هفتمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم عروسی خوبان.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن در هجدهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم بوی كافور، عطر یاس.
● فیلم شناسی:
▪ فصل پنجم (رفیع پیتز، ۱۳۷۵)
▪ بوی كافور، عطر یاس (بهمن فرمان آرا، ۱۳۷۸)
▪ صنم (رفیع پیتز، ۱۳۷۸)
▪ زندان زنان (منیژه حكمت، ۱۳۸۰)
▪ خانه ای روی آب (بهمن فرمان آرا، ۱۳۸۰)
▪ خواب و بیدار (مجموعه - مهدی فخیم زاده ۱۳۸۰)
▪ سفری این چنین دراز (سپیده فارسی، ۱۳۸۱)
▪ هم نفس (مهدی فخیم زاده، ۱۳۸۲)
▪ ماهی ها هم عاشق می شوند (دكتر علی رفیعی،۱۳۸۳)
▪ عصر جمعه (مونا زندی حقیقی، ۱۳۸۵)
▪ یار در خانه و ... (خسرو سینایی، ۱۳۶۶)
▪ عروسی خوبان (محسن مخملباف، ۱۳۶۷)
▪ باغ سید (محمدرضا اسلاملو، ۱۳۶۸)
▪ آب را گل نكنید (شهریار بحرانی، ۱۳۶۸)
▪ مدرسه رجایی (كریم زرگر، ۱۳۶۸)
▪ دیدار در استانبول (افشین شركت، ۱۳۷۰)
▪ پرنده آهنین (علی شاه حاتمی، ۱۳۷۰)
▪ مرد ناتمام (محرم زینال زاده، ۱۳۷۱)
▪ آن ها هیچ كس را دوست ندارند (جعفر سیمایی، ۱۳۷۲)
عکس های رویا نونهالی
عکس های رویا نونهالی
عکس های رویا نونهالی
عکس های رویا نونهالی
عکس های رویا نونهالی
بیوگرافی بهناز جعفری:
نام اصلی: بهناز
نام خانوادگی اصلی: جعفری
سمت (در بخش های): بازیگران،
تاریخ تولد: 1353
محل تولد: تهران
ملیت: ایران
مدرک تحصیلی: فارغ التحصیل ادبیات نمایشی
در نقش کوتاهی در فیلم رروسری آبی (1373) ظاهر شد اما دیگر از او خبری نبود تا اینکه با بازی در نقش اول فیلم عشق طاهر (1378) بار دیگر به سینما آمد. بازی متفاوت او در فیلم های آب و آتش و نگین نشان از توانایی های او دارد.
او برای بازی کوتاهش در فیلم خانه ای روی آب، از بیستمین جشنواره بین المللی فیلم فجر، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را گرفت.
عکس های بهناز جعفری
عکس های بهناز جعفری
عکس های بهناز جعفری
عکس های بهناز جعفری
عکس های بهناز جعفری
نام: پانته آ بهرام
متولد:1348
محل تولد: تهران
-
متولد 13 اسفند 1348 تهران. بازیگر تآتر، سینما، مجموعههای تلویزیونی، دانشآموختهٔ مدرسه صدا و سیما و ادبیات نمایشی.
-
در 1366 فعالیت بازیگری خود را به صورت آکادمیک با ورود به مدرسه صدا و سیما و تحصیل در رشته بازیگری آغاز کرد. اولین حضور جدی در تئاتر را در 1367با بازی در مقابل تماشاگر در تالار هنر و قصه شبنم تجربه کرد. در 1371 با تحصیل در رشته ادبیات نمایشی گام جدیدتری در تعمیق دانش آکادمیک در زمینهٔ هنرهای نمایشی برداشت.
ورود به مدرسه ي هنر و ادبيات صدا و سيما با تحصیل در رشته بازیگری - 1367
فارغ التحصیل نمایشنامه نویسی - 1375
-
فعالیتها
پانتهآ بهرام در تآتر و سینما و مجموعههای تلویزیونی حضور پررنگی داشته است اما ماوی اصلی او تآتر ر ا
مجموعه آثار:
- زشت و زیبا (احمدرضا معتمدی، 1377)
- عینک دودی (محمدحسین لطیفی، 1378)
- غوغا (سعید سهیلی، 1381)
- توکیو بدون توقف (سعید عالم زاده، 1381)
- بانوی من (یدالله صمدی، 1381)
- چهارشنبه سوری (اصغر فرهادی، 1384)
- بچه های ابدی (پوران درخشنده، 1385)
- اقلیما (محمدمهدی عسگرپور، 1385)
مجموعه های تلویزیونی:
مسافر (سیروس مقدم، 1378)......................................................
جشنواره ها و جوایز:
- جايزه ي اول بازيگر زن جشنواره ي تئاتر فجر - 1370
- جايزه ي سوم بازيگري تئاتر فجر. - 1376
- جايزه ي اول بازيگري جشنواره ي دفاع مقدس - 1377
- جايزه ي اول بازيگري جشنواره ي تئاتر فجر - 1378
- جايزه ي دوم بازيگري جشنواره ي تئاتر فجر، جايزه ي اول انجمن منتقدين تئاتر - 1380
- برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از دهمین جشن خانه سینما بطور مشترک با ترانه علیدوستی برای بازی در فیلم "چهارشنبه سوری" - 1385
- برنده سیمرغ بلوررین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم "بچه های ابدی" - 1385......................................................
wall paper زیبا پانته آ بهرام
wall paper زیبا پانته آ بهرام
wall paper زیبا پانته آ بهرام
بیوگرافی نیلوفر خوش خلق:
همسر امین حیایی.
بازی در سینما را از ابتدای دهه هشتاد و حضور در سه فیلم ضعیف آغاز کرد. اما با کمی صبر و تامل از سال 1384 در فیلم های خوب و در نقش های بهتر ظاهر شد. بازی او در فیلم « چند روز بعد » تحسین برانگیز است.
مصاحبه:
جایی از امین حیایی خواندم که گفته بود : «در زمانی که من دچار افسردگی شدید بودم و نتوانسته بودم بجای محمدرضا فروتن در فیلم قرمز ساخته ی فریدون جیرانی بازی کنم ٬ نیلوفر از خانواده اش در خارج از کشور جدا شد و به ایران آمد تا در کنار من باشد » ٬شما متولد ایران هستید ؟
متولد ایران هستم ، مدتی در خارج از کشور زندگی می کردم که فکر نکنم آنقدر بر روی زندگی ام تاثیر داشته باشد .
متولد چه سالی هستید ؟
۱۳۵۱
قبل از اینکه با امین حیایی آشنا بشین ٬ علاقه خاصی به سینما داشتید ؟
نه اصلا هیچ علاقه ای به سینما نداشتم ٬ حتی شاید باور نکنین که من اصلا فیلم هم نگاه نمی کردم .
سریال روزگار جوانی اولین کار شما بود و فیلم مونس دومین کار بازیگری شما ٬ در هر دو با امین حیایی همبازی بودید و در آن زمان ازدواج هم نکرده بودید امین در آن زمان هم به شما کمک می کرد ؟
در آن زمان من و امین نامزد بودیم ٬ بله خیلی کمکم می کرد .
سر فیلم « بوی بهشت » با امین ازدواج کردید درسته ؟
بله ٬ حتی در تیتراژ بوی بهشت هم بجای نیلوفر خوش خلق ٬ نیلوفر حیایی نوشته شد ( ! )
۳ کار اول ضعیف شما برای نابود شدن هر بازیگری کافی است فیلمهای ضعیف مونس ٬ مانی و ندا و بوی بهشت که اتفاقا هر سه نیز در یک سال تولید شدند ( سال ۱۳۷۹ ) و جالب این است که شما پس از فیلم بوی بهشت تا ۴ سال هم بازی نکردید ( ! ) اما با وجود این شرایط در سال ۱۳۸۴ با بازی در فیلم به آهستگی و معرفی دوباره شما به تماشاگران ٬ نه تنها از یاد آنها نرفته بودید بلکه هیچ کس هم باور نمی کرد که نیلوفر خوش خلق ۴ سال است بر پرده سینما دیده نشده است ٬ قبول دارید این باقی ماندن شما به عنوان بازیگر در سینما فقط و فقط بدلیل وجود شخصی به نام امین حیایی است ؟
۱۰۰٪ قبول دارم حرف شما را .
در پشت صحنه فیلم های امین همراه او سر صحنه فیلمبرداری می روید و جایی گفته بودید که این حضور خیلی برای یک بازیگر موثر است . این موثر بودن از دیدن نوع بازی امین حیایی است یا طرز برخورد او با دیگر افراد ؟
هر دو ٬ هر بار حضور در پشت صحنه فیلم های امین برای من خیلی موثر است از هر دو جهت ٬ این حضور می تونه هم در بازی تاثیر بگذارد و هم در اخلاق . اخلاق یکی از اساسی ترین ویژگی های یک هنرمند است .
هنگام بازی سراغ نقش های مشابه که قبلا توسط افراد دیگری بازی شده هم میرید ؟
حتما نه اما فیلم زیاد میبینم .
از کسی شنیدم که قبل از شروع فیلمبرداری امین حیایی یک بار نقش شما را برایتان اجرا می کند و شما سعی می کنید مشابه امین حیایی بازی کنید این درست است ؟
همیشه نه ٬ اما وقتی امین کارش سبک باشد این کار را برای من انجام میدهد .
یکی از فیلم های موفق در کارنامه شما فیلم آتش بس است ٬ لاله ( نیلوفر خوش خلق ) در آتش بس قرار بود با حرف ها و کارهایش باعث به هم ریختگی وضع زندگی سایه و همسرش شود اما این اتفاق فقط در ۱ مورد ( جریان کتابخانه رفتن سایه نیازی ) روی می دهد . نقش به آن شکل که باید در می آمد در نیامد یا از ابتدا قرار بود چنین باشد ؟
من کارهای خانم میلانی را خیلی دوست دارم اما نقش سایه از ابتدا نقش کم رنگی بود شاید حذف چند پلان مربوط به این نقش باعث کم رنگ تر شدن این نقش شد . آدم در هر جایی نباید دیده شود . اما نقش سایه دیده شد چون تعداد بازیگران کار کم بود .
امین کارهای طنز زیادی را بازی کرده با توجه به این مسئله در اولین تجربه طنز شما ( اگه می تونی منو بگیر ) چه کمکی به شما کرد ؟
امین در آن زمان که ما فیلمبرداری را شروع کردیم خودش سر فیلمبرداری بود و من بدون کمک امین این فیلم را بازی کردم .
نیلوفر خوش خلق خیلی کم مصاحبه می کند اما در جایی گفته بود معیار انتخاب فیلم برای من نقش های خاص و متفاوت است و با ۴ سال بازی نکردن این مساله را ثابت کرد ٬ اما فیلم اگه می تونی منو بگیر نه خاص است و نه متفاوت ٬ چرا بازی در چنین کاری را قبول کردید ؟
کار طنز بود و می خواستم یک کار طنز هم در کارنامه ام داشته باشم . فضای کار را هم خیلی دوست داشتم .
" چند روز بعد " به کارگردانی نیکی کریمی آخرین کار سینمایی شما در مقام بازیگر است ٬ کار با نیکی کریمی را چطور دیدید ؟
به نظرم نیکی کریمی کسی است که هم بازیگر بسیار خوبی است هم به واسطه بازیگری بسیار خوبش بزودی یکی از بهترین کارگردان های سینمای ایران هم می شود ٬ همان طور که در " چند روز بعد" در مقام کارگردانی بسیار خوش درخشیده است .
کار آینده ؟
فیلمی است به کارگردانی فرهاد نجفی و به اسم حرکت اول .
علت کم کاری ؟
کم کار نیستم ٬ چند کار پشت سر هم انجام دادم و با هم اکران شدند .
صمیمی ترین دوست شما در بین هنرمندان چه کسی است ؟
سحر ولدبیگی .
نظرتون درباره CD های قاچاق چیه ٬ به نظرم بیشترین لطمه را به فیلم " اگه می تونی منو بگیر" زد ٬ نظز شما چیه ؟
وارد این مساله نمی شوم اما خیلی به سینما ضربه میزند .
عکس های نیلوفر خوش خلق
عکس های نیلوفر خوش خلق
عکس های نیلوفر خوش خلق
شصتمین جشنواره فیلم برلین عکسهای میترا حجار و عوامل فیلم شکارچی روی فرش قرمز
عکسهای میترا حجار در جشنواره فیلم برلین
عکسهای میترا حجار در جشنواره فیلم برلین
میترا حجار
میترا حجار
شصتمین جشنواره فیلم برلین عکسهای میترا حجار و عوامل فیلم شکارچی روی فرش قرمز
بیوگرافی
با نویسندگی برای کودکان شروع کرد و با فیلم « خبرچین » به سینما آمد. اما فیلم در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیلم « پاییزان » انتخاب شد.
در آن زمان در سینما چندان موفق نبود اما با بازی در مجموعه « پدرسالار » توانست خود را مطرح کند و حضور او در مجموعه های « روزهای زندگی » و خصوصا سریال « پس از باران » از او چهره محبوبی ساخت.
ریاحی موفق شد در مجموعه های « پس از باران » و « شب دهم » بازی بسیار زیبایی ارائه دهد.
او پس از پنج سال دوری از سینما با بازی در « شام آخر » مهمترین و زیباترین بازی دوران زندگی خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم کاندیدای جایزه بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد.
« این زن حرف نمیزند » دیگر فیلمی بود که توانایی های کتایون ریاحی را به رخ همگان می کشید. ریاحی برای بازی در این فیلم هم کاندید جایزه از هفتمین جشن خانه سینما شد.
عکس های کتایون ریاحی
عکس های کتایون ریاحی
عکس های کتایون ریاحی
عکس های کتایون ریاحی
عکس و گفتگو با الهام حمیدی:
در سالهاي اخير نسل جديدي از بازيگران سينما به دنياي هنر معرفي شدند كه هر كدامشان در اثرهايي كه بازي ميكنند، توانستند بييننده را جذب خود كنند. ويژگي اين نسل جديد، جواني آنان است؛ جواناني كه توانستند
استعدادهاي خود را تا حد معقولي به معرض نمايش بگذارند و نشان دادند كه نسل حال حاضر، قابل اطمينان در بازيگري و هنر سينما هستند و ميتوانند پشتوانه خوبي براي هنر ايران باشند. نكته گفتني ديگر در مورد بازيگران جوان اين است كه اكثر آنان جوانان تحصيلكردهاي هستند و از طرفي در ديگر حيطههاي هنر از جمله نقاشي، موسيقي و... دستي بر آتش دارند. يكي از اين بازيگران جوان، (الهام حميدي) است. جواني كه از هفت سالگي در تئاترهاي مدرسه شركت ميكرد، چرا كه در خانوادهاي هنردوست به دنيا آمده است. پدرش در تئاتر فعاليت ميكرد و همين امر باعث شد كه وي از كودكي با هنر بازيگري آشنا شود. الهام حميدي چند سال پيش به جرگه متاهلين پيوست... او يك شبه ره صد ساله نرفت، بلكه پلههاي ترقي را يكييكي طي كرد تا الهام حميدي شد. بيشتر مردم او را با (پروانه) سريال (مسافري از هند) ميشناسند. وي پيش از اينكه وارد دنياي بازيگري شود، به كلاسهاي بازيگري رفت، از طرفي نقاشي را بسيار دوست دارد و آثار زيبايي را خلق ميكند... از وي اين روزها، شاهد مجموعه (زير تيغ) هستيم... بازي در نقش دختر (پرويز پرستويي) و فاطمه معتمدآريا دو بازيگر گرانقدر سينماي ايران كه تاكنون در نقشهاي متفاوتي ظاهر شدهاند. وي ميگويد (بازي در كنار اين بزرگان درس بزرگي براي من در بازيگري بود، از آنها آموختههاي زيادي را كسب كردم و از تجربياتشان توانستم استفاده كنم.) حميدي چندي پيش در جشن خانه سينما، بهترين نقش مكمل را از آن خود كرد، تا تواناييهاي خود را به اثبات برساند. زماني كه با او به گفتگو نشستيم، سخت درگير بازي در مجموعه (حضرت يوسف(ع) بود و به تازگي بازي در فيلم (بچههاي ابدي) به كارگرداني (پوران درخشنده) را به پايان رسانده، فيلمي كه در آن با شهاب حسيني، هادي مرزبان، پانتهآ بهرام، فلور نظري و آهو خردمند همبازي بود. تاكنون از وي نقشهاي بسياري ديدهايم كه البته بيشتر در نقش دختران معصوم بازي كرده است. با الهام حميدي به گفتگو نشستيم، اگر ميخواهيد از او و همچنين مجموعه (زير تيغ) بيشتر بدانيد، تا پايان اين گفتگو با ما همراه باشيد.
_ در كجا به دنيا آمديد و چند خواهر و برادريد؟
حميدي: در هشتم آذرماه سال 1356در تهران به دنيا آمدم و دو برادر از خود كوچكتر دارم.
_ سال 1385 تا به امروز براي شما چگونه
گذشت؟
حميدي: در سال 85 مشغول بازي در مجموعه (زير تيغ) بودم و پس از آن مشغول فيلم سينمايي پوران درخشنده، در حال حاضر هم در سريال حضرت يوسف(ع) مشغول به كار هستم. در مجموع سال خوبي براي من بود، سالي پربار كه باعث شد به تجربياتم اضافه شود.
_كارهاي هنريتان را به اختصار توضيح دهيد؟
حميدي: در معجزه ازدواج، كوي دامون، نقش سنگ، جوان امروز، شهر آشوب، مسافري از هند، باران عشق، سرگيجه، خيلي دور و خيلي نزديك و... ايفاي نقش كردهام.
_و كارهاي پخش نشده؟
حميدي: سريال شهريار، فيلم سينمايي بچههاي ابدي و همچنين مجموعه حضرت يوسف(ع) كه هنوز در مرحله فيلمبرداري است.
_ كمي از زير تيغ برايمان صحبت كنيد، تصويربرداري اين مجموعه چه مدت طول كشيد و چند قسمتي است؟
حميدي: اين مجموعه از اول ديماه سال1384 توسط (محمدرضا هنرمند) كليد خورد و تا تيرماه سال 85طول كشيد؛ زير تيغ يك مجموعه 24قسمتي است.
_ بهطور حتم بازي در كنار پرويز پرستويي، فاطمه
معتمدآريا، سياوش طهمورث و... براي شما رهآوردي
هم داشت.
حميدي: صددرصد، بازي در كنار اين افراد تجربه بسيار خوبي براي من به همراه داشت؛ طي هفت ماه تصويربرداري، چيزهاي زيادي ياد گرفتم و لحظههاي لذتبخشي را سپري كردم.
_ راستي پيام (زير تيغ) چه بود؟ اينكه
يك تصادف و يك ندانم كاري، آن هم در يك
لحظه، زندگي انسانها را دچار تحول ميكند؟
حميدي: هر يك از آثار نمايشي، ميتواند جزوي از زندگي مردم عادي باشد و در آن به نكاتي اشاره ميشود كه ميتواند در زندگي انسانها بسيار تاثيرگذار باشد. در زير تيغ به اتفاقاتي اشاره شده كه امكان دارد، براي هر يك از ما در زندگي واقعي رخ دهد، اتفاقاتي كه ميتوان از آن درس گرفت، ميتوان از وقوع آن پيشگيري كرد، ميتوان تجربه كسب كرد و... در (زير تيغ) توكل به خداوند و صبر در زندگي گرهگشاست، قصه تمامي آن افراد خاكي، در كوچه پس كوچههاي شهرمان نيز همينطور است.
_ (زير تيغ) يعني چه؟ چه پيامي براي بيننده
دارد؟
حميدي: (زير تيغ) داستان فردي است كه فشارهاي زندگي از هر طرف بر او وارد ميشود يا بايد زير اين فشارها، كمر خم كند يا نه، اميدش را از دست ندهد و قدعلم كند، به هر حال فشارهاي زندگي برروي هر فرد را، ميتوان به زير تيغ تشبيه كرد.
_ لوكيشنهاي زير تيغ در كجاها مقابل
دوربين رفت؟
حميدي: تمامي لوكيشنهاي (زير تيغ)، در تهران و در خيابانهاي
معلم و سرباز گرفته شد.
_ در حال حاضر مشغول چه كاري هستيد؟
حميدي: هم اكنون مشغول بازي در سريال حضرت يوسف(ع( هستم و نقش (آشات)، زن حضرت يوسف را بازي ميكنم.
_ دوست داريد در هنر ايران تا كجا پيش
برويد؟
حميدي: به هر حال، هر شخصي در حرفه و كار خود دوست دارد، پلههاي ترقي را طي و به ايدهآلهاي خود دست پيدا كند. من هم تاكنون خدا را شاكرم كه توانستم در زمينه كاريام، به موفقيتهايي كه دوست داشتم، برسم و اميدوارم با كارهاي خوب و متفاوت ظاهر شوم و در نهايت مردم و بينندگان را جلب بازيهاي خود كنم.
_ به عنوان بازيگري كه سالهاي سال در
امر بازيگري هستيد، به طور معمول در سينماي
ايران چه اتفاقي بايد بيفتد كه به يك بازيگر ،
سوپراستار بگويند؟
حميدي: ببينيد، منطق درستي در اين زمينه در ايران وجود ندارد. براي مثال رضا كيانيان و خيلي از بازيگران و اساتيد در اين رده، از طرف جامعه به عنوان يك بازيگر حرفهاي و خوب شناخته شدهاند و مردم به همهشان احترام ميگذارند، در صورتي كه از نظر من، آنها سوپراستار هستند، اما در جامعه هنري ما سوپراستار به كسي اطلاق ميشود كه فيلمهايش پرفروش است كه به نظر من اين منطق اشتباه است.
_ فكر ميكنيد چرا سينماي ايران نسبت به
سينماي حرفهاي در جهان با استانداردها فاصله
دارد؟
حميدي: بايد قبول كنيم، به دليل نداشتن امكانات كافي و لازم در اين وادي، سينماي ما از استانداردهاي جهاني فاصله دارد. از طرفي در كنار اين كمبود و امكانات، خود ما هم دنبال كارهاي كمارزش هستيم و دنبال كارهايي كه زحمت كمتري داشته باشند، ميرويم.
همچنين زمان كافي را براي كارهايمان در تمام جوانب، لحاظ نميكنيم و با حداقل امكانات و زمان ميخواهيم، كارهايمان را ارايه دهيم كه اين خود به يك اثر هنري ضربه ميزند.
_يك خاطره شيرين در مورد مجموعه زير
تيغ ميگوييد؟
حميدي: تمام لحظههاي آن!
_ چه اتفاقي افتاد كه بازيگر شديد؟
حميدي: علاقه به اين حرفه مرا ترغيب كرد كه ادامه دهم و پيگيري كنم، از طرفي تلاش هم باعث شد تا بتوانم به هدف خود برسم.
_ نقش پدر و مادر؟ آيا به شما انتقاد
ميكنند؟
حميدي: كم و بيش، اما بيشتر تشويق ميكنند.
_ تنها منبع درآمد شما بازيگري است؟
حميدي: بله.
_ بهترين ساعات زندگي در نگاه شما چه
زمانهايي است؟
حميدي: (سينمايي پاسخ ميدهد(، زماني كه در حال خلق يك نقش بسيار خوب هستم، زماني كه ميبينم بينندگان از اين نقش رضايت كامل دارند و اين براي من بسيار لذتبخش است.
- چرا به تازگي براي گفتگو با يک بازيگر خبرنگاران بايد آن قدر به تکاپو بيفتند گويا بازيگران ديگر به جامعه مطبوعاتي اعتماد ندارند چرا بايد اين اتفاق بيفتد?
حميدي : متاسفانه تعدادي از مطبوعات به جامعه بازيگران کم لطف هستند و با تيترهاي جنجالي براي يک بازيگر تبليغات منفي مي کنند . براي خود من بارها پيش آمده که نوشته هايي از جانب خودشان اما از طرف من چاپ کرده اند که اصلا روحم و خبر نداشت و همين امر باعث رنجش من و البته ديگر همکارانم شده است. مصاحبه هايي که اصلا با من صورت نگرفت و جالب اين که از طرف من سوال و جواب به چاپ رساندند. به نظر شما اين امر صورت خوشي دارد. جالب اين که متاسفانه هيچ مرجعي هم براي رسيدگي به اين مسايل و مشکلات وجود ندارد اميدوارم مطبوعات در زمينه تبليغات مثبت براي يک بازيگر عمل کنند و تنها به فروش خود فکر نکنند البته مردم در حال حاضر ديگر کاملا با اين تيترها دروغ است و کدام تيتر از سوي هنرپيشه است.
- کدام فيلم ها در سينماي ايران و جهان شما را تحت تاثير قرار دارد?
حميدي : از بين فيلم هاي ايراني بايد به روسري آبي بچه هاي آسمان زير نور ماه هامون و خيلي از فيلم هاي ديگر اشاره که به مانند فيلم هاي خارجي در حال حاضر حضور ذهن ندارم.
_ در بين کارهايتان سينمايي ها را بيشتر مي پسندند يا تلويزيوني هارا?
حميدي: من بيشتر طرفدار کارهاي پر محتوي و خوب هستم و برايم تفاوتي نمي کند که سينمايي باشد که تلويزيوني ?
_ ميانه تان با ورزش چگونه است ?
حميدي: اگر فرصتي باشد بدم نمي آيد.
_ به فوتبال علاقه داريد?
حميدي: به فوتبال علاقه آنچناني ندام اما در کل براي ورزشکاران بسيار احترام قايلم طرفدار تيم خاصي نيستم طرفدار تيم ملي هستم آن هم تمامي رشته هاي ورزشي.
_ هيچجان انگيز ترين روز براي فوتبال را به ياد داريد?
حميدي: روزي که ايران بحرين را شکست داد به جام جهاني راه پيدا کرد من آن ديدار را از نزديک در ورزشگاه آزادي تماشا مي کردم روز بسيار هيجان انگيزي بود آن پيروزي و راهيابي به جام جهاني بسيار غرور آفرين بود.
_ چه کسي بيشتر در موفقيت کاري شما تاثير گذار بود?
حميدي: پدر در دوران جواني در تئاتر فعاليت و همچنين آواز هم دنبال مي کردند و از صداي بسيار خوبي برخوردارند از او سپاسگذارم که در همه لحظات مشوق من بوده اند من به او افتخار مي کنم .
_ فارغ التحصيل حسابداري اما بازيگر آيا ارتباطي بين دو است?
حميدي: هميشه حساب و کتاب پول هايي که از دستمزد بازيگري ام بايد به من داده شود نداند را دارم اما چه کسي بدهکار و چه کسي بستانکار خدا مي داند.
_ از مردم بگوييد برخورد آنان با شما در کوچه و خيابان چگونه است اگر خاطره اي به ياد داريد براي خوانندگانمان بگوييد>
حميدي: جا دارد از همه مردم عزيز و هنر دوست و بيندگان تشکر کنم چرا که هميشه نسبت به من لطف داشتند در همين جا از همه اين عزيزان که مرا براي ادامه کارهايم تشويق کردند سپاسگذارم .
عکس های الهام حمیدی
عکس های الهام حمیدی
عکس های الهام حمیدی
بیوگرافی مریلا زارعی:
● نام اصلی: مریلا
● نام خانوادگی اصلی: زارعی برزی
● تاریخ تولد: ۲۵ فروردین ۱۳۵۳
● محل تولد: تهران
● مدرك تحصیلی: فارغ التحصیل صنایع غذایی
●نوع فعالیت : بازیگر سینما و تلویزیون
● بیوگرافی
فارغ التحصیل مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۵. فعالیت در تلویزیون با بازی در مجموعه تلویزیونی "دبیرستان خضرا" (اکبر خواجویی) در سال ۱۳۷۵. شروع فعالیت سینمایی با بازی در فیلم "سلام سینما" (محسن مخملباف) در سال ۱۳۷۳. با مجموعه تلویزیونی "کاراگاه" (حسن هدایت) به دنیای بازیگری روی آورد. و با مجموعه تلویزیونی "هوای تازه" (محمد رحمانیان) بیشتر شناخته شد. بازی در فیلم "دوزن" (تهمینه میلانی، ۱۳۷۷) یکی از شانسهای بزرگ او بود. پس از آن توانایی هایش را در "واکنش پنجم" (تهمینه میلانی، ۱۳۸۱) به رخ همگان کشید و سرانجام با بازی کوتاه اما بسیار تاثیرگذارش در "سربازهای جمعه" (مسعود کیمیایی، ۱۳۸۲) مزد زحماتش را از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر، از هشتمین جشن خانه سینما Â و از نویسندگان و منتقدان دریافت کرد.
عکس های مریلا زارعی
عکس های مریلا زارعی
عکس های مریلا زارعی
عکس های مریلا زارعی
بیوگرافی هدیه تهرانی:
نام: هدیه تهرانی
تاریخ تولد: 1351
محل تولد: تهران
مدرک تحصیلی: دیپلمه
...............................................
برای بازی در فیلم « روز واقعه » انتخاب شد اما بعد ها لادن مستوفی جای او را گرفت. کیانوش عیاری هم او را برای بازی در « بودن یا نبودن » انتخاب کرد که بعدها عسل بدیعی به جای او برگزیده شد. اما سرانجام مسعود کیمیایی او را برای فیلم « سلطان » انتخاب کرد و هدیه تهرانی وارد سینمای حرفه ای شد.
بازیهای راحت و روان او در فیلمهای « غریبانه » و به خصوص « شوکران » تحسین همگان را برانگیخت. او سال 1381 را با بازی در فیلمهای « آبادان » و « دنیا » آغاز کرد و بازی اش در فیلم « رومی و زنگی » - جدیدترین فیلم ناصر تقوایی - با توقف کامل فیلمبرداری عملا منتفی شد. او در فیلم دختر ایرونی هم خوش درخشید.
- برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از هفدهمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم قرمز - 1377
- برنده جایزه از جشنواره پیونگ یانگ برای بازی در فیلم پارتی - 1381
- برنده سیمرغ بلورین جشنواره بیست و چهارم فیلم فجر و تندیس زرین دهمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم « چهارشنبه سوری » در سال های 1384 و 1385
هدیه تهرانی یكی از معدود ستارگان واقعی تاریخ سینمای ایران است. از آن معدود نامهایی كه طی ۱۰ سال گذشته ، اسمش به روی پوسترهای سینما، فروش فیلم را تا حد زیادی تضمین میكند.
طی ۱۰ سال گذشته فیلمهای بسیاری از او در فهرست پرفروشهای سال قرار گرفتهاند. زندگی سینمایی او علیرغم تمام شایعات و جنجالها، همچنان با قدرت تمام ادامه دارد. در فهرست فیلمهای او، میتوان علاقه یك بازیگر محبوب را به قبولاندن تصویر متفاوتی از خود به عنوان بازیگری قدرتمند پیدا كرد.
او در حداقل دو فیلم شوكران و چهارشنبهسوری نشان داده كه از تواناییهای ویژهیی به عنوان یك بازیگر سینما برخوردار است و كار خود را كاملا جدی میگیرد. خودش اذعان دارد در بدو ورودش به سینما اینگونه نبود و سینما برایش یك وجه تفنن بیشتر نبود.
او را محمدرضا شریفینیا كشف كرد و به هدایت فیلم معرفی كرد. برای ایفای نقش در فیلم روز واقعه. در تستهای بازیگری قبول نشد و نقش به لادن مستوفی رسید. دو سال بعد، كیانوش عیاری از روی عكسش، او را برای بازی در فیلم بودن یا نبودن انتخاب كرد، اما طولانی شدن روند تولید فیلم، موجب شد تا تهرانی جذب پروژه سلطان شود. (نقش بودن یا نبودن عاقبت به عسل بدیعی رسید).
كیمیایی شخصا برای مذاكره با این چهره عازم مذاكره با او شد و بلافاصله او را تایید كرد. اینگونه بود كه هدیه تهرانی در ۲۴ سالگی بالاخره وارد عرصه سینما شد.
حالا ۱۰ سال گذشته است و تهرانی علاوه بر تثبیت خود به عنوان یك كاراكتر ثابت با ویژگیهایی مثل خونسردی، نفوذناپذیری و نگاه از بالا به مردان، توانسته تجربیات متفاوتی را نیز در نقش زنان زخم خورده و شكست خورده از سر بگذراند.
حالا او میتواند با غرور به كارنامه سینماییاش نگاه كند.تهرانی در ادامه تجربیات ویژهاش، حالا حضور در آخرین فیلم بهمن قبادی را نیز از سر گذرانده و او پروژه ایرج كریمی و منیژه حكمت را هم در دستور كار دارد.
آن دختر ۲۴ ساله فیلم سلطان، اكنون زنی است در اوج محبوبیت كه در میان منتقدان و اهالی سینما نیز از محبوبیت شگرفی برخوردار است. دو سیمرغ بلورین (برای قرمز و چهارشنبهسوری) و یك تندیس خانه سینما كه هفته پیش به او تعلق گرفت، نشانههایی از كمال یك بازیگر هستند.
●● بهترین فیلمها
● سلطان
حضور ناگهانی هدیه تهرانی در اقتباس مسعود كمیایی از جیببر خیابان جنوبی، در نقش دختر یك سرایدار كه از كاراكتر قدرتمندی برخوردار است. هدیه تهرانی در اولین فیلم، بازیگر خوبی نیست. نه میمیك خوبی دارد، نه بیان قدرتمندی اما از همان اولین فیلم یك ویژگی خاص را نمایش میدهد. در هیچ صحنهیی حاضر به قبول برتری بازیگر روبرویش نیست.
او در تمام صحنههایی كه با فریبرز عربنیا همبازی است، تمام انگارههای موجود درباره نقش زن در چنین فیلمهایی را تحتالشعاع قرار میدهد. سلطان در جشنواره فجر چندان مورد توجه قرار نگرفت. اما برخی از منتقدان و كارشناسان مجذوب كاراكتر خاص هدیه تهرانی در این فیلم شدند.
● غریبانه
كاراكتر تهرانی به شكلی افراطی در غریبانه به نمایش در میآید. یك خانم دكتر لجباز و پرخاشگر، كه در پناه این كاراكتر خشن خود، درون زخمپذیر و زنانه خود را پنهان میكند. در غریبانه با ابوالفضل پورعرب همبازی بود و به نسبت فیلم سلطان، بازی متكاملتری از خود نشان میدهد. منتقدان و كارشناسان نكتهیی را كشف كردند، غریبانه مثل سلطان پرفروش از آب درآمد.
● قرمز
یك بازی حیرتانگیز از هدیه تهرانی. این بار با محمدرضا فروتن همبازی است. بازی فوقالعاده او در نقش زنی كه در مقابل ستم مرد و خانوادهاش سر به طغیان برمیدارد و حتی تا كشتن او پیش میرود، بسیار به طبع دختران و زنانی كه پس از فضای دوم خرداد، حال و هوای جدیدی را تجربه میكردند، خوش آمد.
فیلم یك جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگری را برای او به ارمغان آورد، آن هم در حالی كه رقیب بزرگی مثل نیكی كریمی در فیلم دوزن را همراه خود داشت. قرمز اعلام موجودیت هدیه تهرانی در عرصه سینمای ایران بود. قرمز باز هم پرفروش از آب درآمد.
● شوكران
قدرتنمایی باورنكردنی از هدیه تهرانی. فیلمنامه دقیق و سنجیده فیلم این اجازه را میدهد تا هدیه تهرانی با مفهوم كاراكتر تثبیت شدهاش بازی كند و حدسیات تماشاگر را بر هم بزند. او در ابتدا زنی بیبندوبار به نظر میرسد كه هراسی از ویران ساختن زندگی مرد روبرویش ندارد، اما بتدریج مشخا میشود كه او یك قربانی است.
قربانی رسم و رسوم جامعه كه آمادهاند زنی مستقل و متكی به خود مانند او را در چرخدنده سوءبرداشتها نابود كنند. شوكران یكی از بهترین فیلمهای پس از انقلاب ایران است كه بخش عمدهیی از قدرت خود را از بازی غافلگیرانه هدیه تهرانی كسب میكند.
● كاغذ بیخط
تجربه بازی تهرانی با یكی از مشهورترین كارگردانهای ایران بیشتر به نفع هدیه تهرانی تمام شد. فیلم ناصر تقوایی، بخاطر ریتم كندش چندان مورد استقبال تماشاگران قرار نگرفت، اما هدیه تهرانی در نقش زنی خانهدار كه دنیایی خیالبافانه برای خودم ترسیم كرده و میخواهد تا تجربههای جدیدی را پشت سر بگذارد فوقالعاده و دیدنی است. تهرانی این بار با خسروشكیبایی همبازی است و باز هم سر سوزنی از همتای خود كم نمیآورد.
● دنیا
اولین تجربه هدیه تهرانی در سینمای كمدی، یك موفقیت تجاری كامل بود. این بار او در نقش زنی مجرد و از فرنگ برگشته است كه دنیای آرام و بیسكون مرد صاحبخانهاش (با بازی محمدرضا شریفینیا) را به شكل كامل برهم میزند و او را شیفته خود میسازد.
در برخی صحنهها اعتمادبهنفس تهرانی در ادای كلمات با لهجه فرنگی كمی تو ذوق میزند اما هرچه هست تهرانی استعداد خود را در عرصه سینمای كمدی به همه ثابت كرد. این استعداد را سال بعد در فیلم دختر ایرونی نیز دیدیم.
● چهارشنبهسوری
این بار هدیه تهرانی در بالاترین سطح بازیگری سینمای ایران ظاهر میشود. بازی او در چهارشنبهسوری یك شگفتی كامل است. او پوسته نقش بازی كردن را كه در میان بازیگران سینمای ایران مرسوم است، میشكافد و با نقش یكی میشود.
در برخی صحنههای فیلم هدیه تهرانی به تمام معنی معجزهیی را شكل میدهد. در صحنهیی كه با خواهرش در حال گفتوگو است و صدایش در بغض و گریه میشكند، تماشاگر حدفاصل بازیگر و نقش را به شكل كامل فراموش میكند. چهارشنبهسوری صعود هدیه تهرانی و ادامه روند تكاملیاش در كارنامه بازیگریاش است. چهارشنبه سوری پس از دو سال فترت ، یك نقطه عطف كامل در پرونده هدیه تهرانی بود.
● نقشهای سوم
هدیه تهرانی در چند فیلم، در نقشهای فرعی ظاهر شده است. در خانهیی روی آب ساخته فرمانآرا، او در نقش منشی دكتر سپیدبخت ظاهر میشود كه در انتقام از بیتفاوتی و هوسبازی دكتر، مقدمات مرگ او را فراهم میكند.
بازی در این فیلم اگرچه تجربه متفاوتی بود اما چندان جلب توجه نكرد.تهرانی در فیلم دوئل ساخته احمدرضا درویش باز هم نقش كوچكتری را ایفا كرد. حضور او در یك فصل ۵ دقیقهیی محدود میشد و به نظر میرسید فیلمساز بیشتر در پی قرارگرفتن نام او در پوستر فیلم بوده است.
در یك بوس كوچولو، هدیه تهرانی در نقش فرشته مرگ ظاهر میشود كه در طول فیلم به شكل متناوب حضور پیدا میكند. در مجموع نقشهای كوتاه هدیه تهرانی، هرچند نشانگر عدم هراس او از تجربههای متفاوت است، اما هیچكدام نقطه مثبتی به كارنامه او اضافه نكردهاند.
● فیلمهای دیگر: دستهای آلوده، آبی، چتری برای دو نفر، دختر ایرونی، جایی برای زندگی
عکس های هدیه تهرانی
عکس های هدیه تهرانی
عکس های هدیه تهرانی
عکس های هدیه تهرانی
عکس های هدیه تهرانی
بیوگرافی ترانه علیدوستی:
نام:ترانه علیدوستی
تاریخ تولد: 22 دی 1362
مدرک تحصیلی: دیپلم کامپیوتر
(یک دوره کلاسهای فیلمنامه نویسی را در حوزه هنری گذرانده است)
...............................................
با اولین فیلم دوران زندگی اش خوش درخشید و موفق شد در کمتر از یک ماه چند جایزه مطرح سینمایی به خود اختصاص دهد:
- سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر
- بهترین بازیگر زن از پنجاه و پنجمین جشنواره ی فیلم لوکارنو (سوئیس)
- برگزیده منتقدان به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن
- برگزیده جشنواره فیلم آبادان
با بازی در دومین فیلمش « شهر زیبا » ثابت کرد که استعداد فوق العاده ایست در بازیگری. او یکی از چهره های شاخص سینمای آینده ایران خواهد بود.
عکس های ترانه علیدوستی
عکس های ترانه علیدوستی
عکس های ترانه علیدوستی
عکس های ترانه علیدوستی
عکس های پوپک گلدره
عکس های پوپک گلدره
عکس های پوپک گلدره
کاریکاتور پوپک گلدره
بیوگرافی لیلا حاتمی:
لیلا حاتمی متولد مهر ماه سال ۱۳۵۱ در تهران . فرزند زهرا و علی حاتمی که هر دو از هنرمندان سینمای ایران هستند که مادرش ( زری خوشکام )
بازیگر و دارای مدرک تحصیلی دیپلم . و پدرش مرحوم عباس علی حاتمی
فارغ التحصیل کارگردانی سینما در سال ۱۳۲۳متولد شد و در سال ۱۳۷۵ به رحمت ایزدی پیوست که در سمتهای تهیه . تولید . صحنه و لباس . فیلمنامه و کارگردانی در سینما فعالیت داشته ......
و همسرش علی مصفا بازیگر و کارگردان است
لیلا حاتمی پس از دیپلم، دو سال مهندسی برق را در دانشگاه پلی تکنیک سوییس و دو سال ادبیات مدرن فرانسه را در همین کشور گذراند.
او نخستین بار با بازی در نقش کودکی کمال الملک بازی در سینما را تجربه کرد.
او برای بازی در فیلم لیلا از پانزدهمین جشنواره فیلم فجر دیپلم افتخار گرفت و برای بازی در فیلم آب و آتش از پنجمین دوره جشن خانه سینما برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
لیلا حاتمی اولین جایزه جهانی اش را در سال 1381 از جشنواره مونترال کانادا برای بازی در فیلم ایستگاه متروک گرفت.
عکس های لیلا حاتمی
عکس های لیلا حاتمی
عکس های لیلا حاتمی
کاریکاتور لیلا حاتمی
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را بزنید.
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
جهانگير كوثري، تهيه كننده و باران كوثري، بازيگر فيلم سينمايي ميزاك
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
جهانگير كوثري، تهيه كننده و باران كوثري، بازيگر فيلم سينمايي ميزاك
جهانگير كوثري، تهيه كننده و باران كوثري، بازيگر فيلم سينمايي ميزاك
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
باران كوثري و مهرداد صديقيان در جلسه پرسش و پاسخ فيلم «حيران»
باران کوثری در جشنواره فيلم فجر
بیوگرافی لادن طباطبایی:
نام: لادن طباطبایی
تاریخ تولد: 1349 - تهران
...............................................
فارغ التحصیل بازیگری تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران.
هیچگاه آنطور که باید، نتوانست بدرخشد هرچند که بازیهای نسبتا خوبی در کارنامه دارد. بازی در مجموعه پلیسی خواب و بیدار فرصت بسیار خوبی برای هنرنمایی او بود.
بازیگر برگزیده از دوازدهمین جشنواره سراسری تئاتر فجر برای نمایش سورنا و مادر لوک.
متولد تهران ، ديپلمه علوم تجربي و ليسانس بازيگري تأتر از دانشكده هنرهاي زيبا ،دانشگاه تهران .
گذراندن دوره سه ماهه فيلمنامه نويسي و تحليل فيلم در كلاسهاي كارگاه آموزش فيلمسازي ، زير نظر فريدون جيراني و فرخ انصاري بصير.
شروع فعاليت بازيگري همزمان با ورود به دانشكده ، با حضور در نمايشهاي دانشجويي .
وي ابتدا با گرايش نمايش عروسكي به تحصيل پرداخت كه حاصل آن چند تجربه عروسك گرداني ، نمايشنامه نويسي عروسكي و كارگرداني دو نمايش( مهمانهاي ناخوانده ، به شيوه زنده )و ( جوجه طلايي ، عروسكي ) بود . سپس با تغيير گرايش به رشته بازيگري فعاليت خود را در اين زمينه متمركز كرد .
در بهمن ماه 1373 با ارايه پايان نامه نظري و عملي از دانشكده فارغ التحصيل شد . پايان نامه نظري وي تحت عنوان « بازيگر و اشيا » به بررسي ارتباط بازيگر و اشيا از دير باز تاكنون ميپردازد و ضمن نگاهي به ديدگاههاي پيشينيان به نقش و حضور اشيا در حيطه نمايش و زندگي ، كاركرد اشيا را در جريان نزديكي به نقش بررسي ميكند .
پايان نامه عملي وي با نام « لباسي براي مهماني » اجرايي بود با تحليل كاملاً متفاوت از نمايش دعوت ِ غلامحسين ساعدي . در اين نمايش كه با كارگرداني محمد رحمانيان و بازي لادن طباطبايي و مهتاب نصير پور به مدت 10 شب بر صحنه تالار مولوي بود ، اشيا موجود در صحنه بنحوي مورد استفاده بازيگران قرار ميگرفت كه مفاهيم متفاوتي را به تماشاگر القا مينمود .
تعدادي از نمايشهاي دانشجويي كه به عنوان بازيگر در آنها حضور داشته :
سياه ( علي نصيريان )، باغ وحش شيشه اي ( تنسي ويليامز )، خانه برناردا آلبا ( گارسيا لوركا )، يرما ( گارسيا لوركا ) ، دعوت ( غلامحسين ساعدي ) ، تكيه بر باد ( ناظرزاده كرماني ) دختر بخت ( اوژن يونسكو )، چهار فصل ( آرنولد وسكر + كارگردان ) .
همچنين با بازي در نمايش « سورنا مادر لوك » نوشته داريوش مختاري و كارگرداني فرشته سرابندي ، جايزه بازيگر برگزيده زن را از جشنواره سراسري تأتر فجر بدست آورد ( سال 1372 ).
در سال 1378 نمايش تك پرده اي با نام « ليلي...بي مجنون » نوشته و كار خودش را با بازي خودش بر روي صحنه برد ، كه اين نمايش با صحنه خالي و با تكيه بر توانايي بازيگر در ارايه چندين نقش و با استفاده از مفاهيم اشيا اجرا شد كه در جشنواره تأتر بانوان جايزه بازيگر برگزيده را از آن خود كرد .
اولين حضور وي در مقابل دوربين تجربه كوتاهي در برنامه عروسكي « عطر و گلاب بپاشيد » به كارگرداني ايرج طهماسب (1370 ) بود و پس از آن مجموعه تلويزيوني « بر سر دو راهي » به كارگرداني حسين فردرو (1371 ) و جنگ نوروز 72 داريوش كاردان .
هم چنين دو تله تأتر تحت نام مجموعه يك داستان ، به كارگرداني محمد رحمانيان ، برگرفته از آثار نويسندگان روسي بازي كرد .
پس از پايان دوره ليسانس وي بازيگري را به طور جدي دنبال كرد ، اولين سريال بلند وي « نيمه پنهان ماه» بهمن ماه 1373 پخش شد و بهار 1374 اولين حضور مقابل دوربين 35 با فيلم سينمايي سايه به سايه به كارگرداني علي ژكان رقم خورد . تابستان 1374 در فيلم سينمايي خواهران غريب (كيومرث پوراحمد ) شركت كرد ...
عکس های لادن طباطبایی و شوهرش
عکس های لادن طباطبایی
عکس های لادن طباطبایی