خبرگزاری آسوشیتدپرس رئیس جمهوری اروگوئه را به دلیل داشتن فقط یک خودروی قدیمی، فقیرترین رئیس جمهور دنیا معرفی کرد.
به گزارش مهر، "خوزه ماجیکا" در حال حاضر فقط یک خودروی فولکس واگن مدل

ارزش این خودروی 23 ساله یک هزار و 900 دلار عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، ماجیکا هیچ حساب بانکی نداشته و مزرعه خانواده او نیز به نام همسرش است.
دادگاه تجدید نظر تهران با تایید حکم دادگاه بدوی ، فائزه هاشمی رفسنجانی را به شش ماه زندان و پنج سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی محکوم کرد.
به گزارش مشرق، شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی سیزدهم دی ماه سال گذشته، فائزه هاشمی را به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام به شش ماه حبس و 5 سال محرومیت از فعالیت های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی محکوم کرد؛ که این حکم با تایید دادگاه تجدید نظر تهران لازم الاجرا است.
تولد شهر رفسنجان، علاقه مند سمج رشته فوتبال، مترجم سابق روزنامه های ورزشی ، گزارشگر فوتبال ودر نهایت تهیه کننده و مجری برنامه نود خلاصه ترین وشاید جامع ترین تعریفی است که می توان از عادل فردوسی پور ارائه کرد.
افرادی که آن زمان در گروه ورزش شبکه سه حضور داشتند، مطمئنا به یاد می آورند که سال ۷۳ زمانی
از روز گذشته که خبر حکم ممنوعالخروج بودن و 45 ضربه شلاق برای احمد رضا عابدزاده دروازهبان پیشین تیم ملی فوتبال ایران در خروجی خبرگزاریهای داخلی قرار گرفت، رسانههای گوناگون جهانی نیز به آن پرداخته اند و احتمالا در روزهای آینده، این خبر انبوهی از تولید اخبار این رسانهها را از آن خود خواهد کرد.
به گزارش «تابناک»، آنچه از سخنان عابدزاده برمیآید، این است که به دلیل نرسیدن ابلاغیههای دادگاه به وی ـ به دلیل نادرست بودن نشانی که ابلاغیهها فرستاده شده است ـ حکم ممنوع الخروج بودن برای وی غیابی صادر میشود و به همین دلیل، گذرنامه دروازهبان پیشین تیم ملی در اول فروردین در فرودگاه ضبط میشود.
اینکه ماهیت دعوی و مسائل حقوقی آن چیست، مسألهای است که اکنون مورد بحث نیست؛ اما اینکه چرا سیستمهای گوناگون اجرایی و قضایی کشور نمیکوشند یک مسأله حساسیتزا را به درستی مدیریت کنند، موضوع دیگری است که لازم است به آن پرداخته شود.
در دنیای کنونی، ایجاد جنجال و حاشیه پیرامون یک شخصیت مشهور سیاسی، ورزشی و تجاری در قالب نشریات زرد، معمول و مرسوم است، اما استفاده از توان شهرت و تأثیرگذاری همین شخصیتهای معروف برای به چالش کشیدن نظامهای سیاسی و حقوقی مخالف غرب در رسانهها نیز بعد دیگر همین مسأله است.
بنا بر این گزارش، به محض انتشار خبر ممنوعالخروج شدن احمدرضا عابدزاده، آنچه در رسانههای غربی پر رنگ شده، این است که ایران میخواهد دروازه بان پیشین تیم ملی را شلاق بزند. این در حالی است که با حضور عابدزاده در دادگاه و حل اختلاف با شاکی، نه خبری از شلاق خواهد بود و نه کسی جلوی عابدزاده را برای خروج از کشور خواهد گرفت.
اما اکنون پرسش اینجاست که آیا امکان پیدا کردن دروازهبان پیشین تیم ملی نبود تا به گونهای، ابلاغیهها به دست وی برسد و این گونه مسائل حاشیهای و تبلیغات رسانهای، وارد این موضوع نشود.
تردیدی نیست که در پیشگاه دادگاه عادل، هیچ تفاوتی در اینکه شاکی یا خوانده شخصیتهای مشهور یا غیر مشهور باشند، نباید تفاوتی داشته باشند، اما پیدا کردن شخصی چون عابدزاده که همه خبرنگاران روزی چندین نوبت با وی در تماس هستند، نباید چندان کار سختی باشد و با کمی تلاش برای پیدا کردن آدرس وی و حضور او در دادگاه، شاید مشکلات طرفین حل میشد و این همه حاشیه سازی هم پدید نمیآمد.
شاید گاه آن رسیده است که سیستم قضایی ایران، راه مطمئنتری برای آگاه کردن شهروندان برای حضور در دادگاه برگزیند؛ شیوهای که تا جایی که میشود، خواندهها نتوانند ادعا کنند که ابلاغیهها به دست آنان نرسیده و به دنبال آن، این همه حاشیه برای نظام قضایی کشور درست شود.
افزون بر این، نباید فراموش کرد، هر تصمیمی که از سوی یک خرده نظام در درون سیستم سیاسی و قضایی کشور گرفته میشود، تصمیم کلان نظام سیاسی، قضایی کشور تلقی میشود و لازم است با رعایت عدالت درباره همه اشخاص، حواشی یک مسأله هم به درستی مدیریت شود تا تصمیمی که برای رعایت عدالت گرفته شده است، بهانه ای برای زیر سؤال بردن ارکان کشور نباشد.
یکی از راههای عجیب مقابله با ایدز در کامبوج حضور در برخی مسابقات و ایجاد ترس و وحشت شدید در شرکت کنندگان است.
به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، در چند ماه اخیر پخش یک مجموعه تلویزیونی در قالب مسابقه و سرگرمی در کامبوج آغاز شده که بسیار خبرساز شده است. این برنامه با هدف ارتقای آگاهی مردم درباره ایدز و خطرات این بیماری است.
در این مجموعه تلویزیونی ، مردان شرکت کننده در مسابقات در شرایط بسیار وحشتناکی قرار می گیرند تا توان و تحمل خود را نشان بدهند.
روی سر و صورت شرکت کنندگان در این مسابقه به صورت غیرمترقبه و ناگهانی انبوهی از رتیل ها، سوسک ها ، مارها و قورباغه ها ریخته می شود. بخشی از مسابقه نیز ریختن آب داغ روی سر شرکت کنندگان است. خوردن غذاهای تهوع آور نیز بخش دیگری از این مسابقه است. این غذاها با انواع مواد ترکیبی درست شده است که تهوع شدید را به همراه دارد.
گرچه این مجموعه تلویزیونی ظاهرا فقط یک مسابقه و سرگرمی است اما در قالب آن به مردان کامبوج درباره رفتارهای پرخطر آموزش داده می شود و اینکه ایدز به مراتب وحشتناکتر از همه تجربه های هولناکی است که آنها در این مسابقه پشت سر می گذرانند.
جایزه نفر اول برای این مسابقات هفت هزار دلار است که ده برابر متوسط حقوق سالانه در کامبوج است.
مادر بزرگ قصه هاي مجيد در 89 سالگي بر اثر بيماري و كهولت سن امروز در نجف آباد اصفهان درگذشت.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، پروين دخت يزدانيان، در نجف آباد به دنيا آمد و داراي مدرك تحصيلي ششم ابتدايي بود.
وي داراي 12 فرزند ، 25 نوه و 5 نتيجه است كه از ميان اين تعداد فرزند کيومرث و منوچهر پوراحمد کارگردان و نويسنده سينما و تلويزيون شناخته شده هستند.
حضور يزدانيان مقابل دوربين از سال 1370 با مجموعه «قصه هاي مجيد» آغاز شد و ايفاي نقشش در سينما از سال 1371 با «صبح روز بعد» و «شرم» که هر سه به کارگرداني پسرش بود ادامه يافت.
وي در فعاليت کوتاه مدت خود در سينما ، حضور در فيلمهاي «نان و شعر» (1372)، «خواهران غريب»(1374) و «شب يلدا»(1379) را به کارگرداني فرزندش کيومرث پوراحمد و ايفاي نقش در فيلم مهريه بي بي(1373) ساخته اصغر هاشمي تجربه کرد.
زهره الهیان با بیان اینکه انتخاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی مودر اعتراض بسیاری از نمایندگان قرار گرفت گفت: از زمانی که زمزمههای انتصاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی مطرح شد نامههای از سوی نمایندگان مبنی بر اعتراض انتصاب مرتضوی به رئیس جمهور ارسال گردید.
به گزارش افکار نیوز وی در خصوص علت مخالف نمایندگان بر انتخاب مرتضوی به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: تعلیق قضایی مرتضوی به عنوان دادستان کشور در قضایای کهریزک و فتنه۸۸ به دلیل عملکرد نامناسب وی، ناکامی وی در مدیریت مبارزه با کالای قاچاق و ارز و نیز شکایات تمامی نمایندگان در رابطه با پرونده وی در دانشگاه آزاد از جمله دلایلی مخالفت نمایندگان به شمار میرود.
الهیان در ادامه تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی نیازمند یک فرد متخصص و با سابقه در این حوزه است و فرد پر حاشیهای مانند مرتضوی مناسب ریاست در سازمان تامین اجتماعی نیست و دولت باید در این انتخاب تعامل بیشتری میکرد.
نماینده تهران در ادامه اظهار داشت: بعد از معارفه مرتضوی به عنوان ریاست سازمان تامین اجتماعی نمایندگان فورا طرح استیضاح وزیر کار را امضا کردند که مطمئنا بعد از تعطیلات مجلس در ۱۵ فروردین سال ۹۱ پیگیری خواهد شد.
،عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی باشاره به اینکه انتصابات چنین افرادی که با اعتراض مردم و نمایندگان مواجه است عملکرد دولت را زیر سوال میبرد افزود: چنین انتصاباتی نشان دهنده این است که دستی در کار است و زیر سوال بردن عملکرد دولت و ایجاد نارضایتی در بین مردم و نمایندگان بیتاثیر از وجود حلقه انحرافی نیست.