هبوط
اجتماعی فرهنگی

  چندی پیش یکی از سایت های خبری بخشهایی از سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در مطلبی تحت عنوان «پاسخ به ادعای مطهری» را منتشر کرده است. که این سخنرانی با واکنش دکتر علی مطهری نماینده اصولگرای مجلس هشتم مواجه شده است و وی در مطلبی به مطالب مطرح شده در سخنان حجت الاسلام پناهیان پاسخ داده است که متن کامل پاسخ دکتر مطهری در ادامه می آید :

علی مطهری نوشته است که جناب پناهیان گفته اند:

«برخی از نمایندگان اصول‎گرای مجلس که از حداقل درایت سیاسی برخوردار نیستند، می گویند كه مجلس نباید تابع اشارات رهبری باشد، بلکه فقط باید تابع فرامین و حکم حکومتی باشد! در حالي‌كه مجلسي که چنین باشد، به نقطه امید دشمن تبدیل خواهد شد و امنیت و اقتدار کشور را کاهش خواهد داد. به نماینده اصول‌گرا می گوییم چرا رسانه بیگانه سخنان تو را پخش می‎کند، می گوید من نمی‎دانم چرا این‎کار را می کند! ما باید ببینیم مواضع کدام یک از نامزدها در بی بی سی با اشتیاق پوشش داده می شود و به اين افراد رای ندهیم».

 با گذشت از تعبیر توهین آمیز ایشان که کاش لااقل حرمت لباسی را که پوشیده اند نگه می داشتند، در اینجا در سه بخش به ادعاهای ایشان پاسخ می دهم.

بخش اول: تفسیر خودساخته آقای پناهیان از ولایت فقیه

 با تعبیر ایشان که «مجلس نباید تابع  اشارات رهبری باشد» و این تعبیر را به اینجانب نسبت داده اند، نوعی بی اعتنایی بنده به رهنمود های رهبری به مخاطب القا شده است. سخن من دربارۀ ولایت فقیه که بارها تأکید کرده ام حاوی دو نکته اساسی است: اول آن که برای طرح هر موضوعی در مجلس لزومی ندارد ابتدا از نظر موافق رهبری اطمینان حاصل کنیم تا مجلس به یک موجود دست و پا بسته تبدیل شود. بله، اگر رهبری لازم دیدند در مورد مسأله ای امر یا نهی کنند صد در صد اطاعت می کنیم. دوم آن که اگر رهبری نظری  (غیر از موارد حکم حکومتی) در باب مطلبی ارائه دادند - گرچه معمولا با توجه به تجربیات و بینش های رهبری راهگشاست - اما هیچ ایرادی ندارد که کسی نظر مخالفی ابراز کند و الا باید حتی مشاور عالی داشتن رهبری را امری ضد ولایت فقیه تلقی کنیم!

نه فقط در مورد ولی فقیه بلکه حتی در مورد معصومان هم چنین است، یعنی پیامبر (ص) و ائمه علیهم السلام نه تنها اجازه طرح نظر مخالف را می داده اند بلکه گاهی آن را می پذیرفته اند.



ادامه مطلب...
تاریخ: شنبه 6 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

پرتره طراحي شده در نگاه اول بيشتر به يك عكس شباهت دارد؛ اما اين اثر هنرمندانه در حقيقت يك نقاشي است كه با ترسيم 3.2 ميليون نقطه بسيار ريز به تصوير كشيده شده است.

به گزارش ايسنا، «ميگوئل اندارا» اين پرتره را در ابعاد 28 در 43 سانتي متر طي بيش از يك سال زمان خلق كرده است.

براي طراحي اين پرتره، مجموعه‌اي از تصاوير صورت، اسكن و پرتره نهايي با استفاده از اين تصاوير تهيه شدند. طي يازده ماه و صرف 210 ساعت كار، تصوير با استفاده از قلم ميكروني كه اندازه نوك آن تنها 0.2 ميلي متر است، تكميل شد.

تعداد دقيق نقاط مشخص نيست، اما اين هنرمند بخش‌هايي از مراحل ترسيم پرتره را ضبط كرده و با محاسبه ترسيم 4.25 نقطه در ثانيه، در اين اثر هنري احتمالا بيش از سه ميليون و 200 هزار نقطه ترسيم شده است.












تاریخ: جمعه 5 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

هفته نامه یالثارت از رئیس جمهور پرسید واقعا برای رفتن به مجلس خبری نیست؟!

هفته نامه یالثارات در ستون جهت اطلاع خود به سخنان رئیس جمهور در مورد انتخابات مجلس اشاره کرد و نوشت :

رئیس‌جمهور: سر ورود به مجلس چه خبر است؟ (سخنرانی در جمع 6 هزار نفر از مشاوران جوان دستگاه‌های دولتی، 26/11/90، سیاست روز)

طبق اخبار رسیده، این 6 هزار نفر در سالن 4 هزار نفری وزارت کشور حضور به هم رسانیده بودند! اینکه در یک سالن 4 هزار نفری چگونه می‌توان 6 هزار نفر مشاور جوان جا داد...

برای رفتن به مجلس خبری نیست! فقط بعضی‌ها در یک سالن 4 هزار نفری 6 هزار نفر مشاور جوان جمع می‌کنند و برای‌شان از انتخابات حرف می‌زنند!




تاریخ: جمعه 5 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

جعفر محمدی در یادداشتی در عصر ایران نوشت:

سلام مادر! سلام ننه علی! سلام اسطوره مهربانی!

دیروز خبر آمد که بالأخره پیش فرزند شهیدت رفتی؛ نه این که از او دور بوده باشی و حالا به او برسی، نه! تو در تمام سال‌هایی که پسرت آسمانی شده بود، در زمین، کنارش بودی و ماندی و خانه که چه بگویم، کلبه ات را در کنار آرامگاه شهیدت بنا کردی و شب و روزت را در کنار جوان شهیدت به سر کردی تا تجسمی از مهرمادری باشی در روزگاری که مهربانی‌ها به حراج روزمرگی‌ها رفته و رو به افسانه شدن گذاشته‌اند.

نمی دانم در آن شب‌های سرد زمستانی و در آن روزهای داغ بهشت زهرای تهران، با «قربانعلی» ات چه نجواها کرده‌ای و در میانه اشک‌های مادرانه ات با او چه‌ها گفته ای.

این را نیز نمی‌دانم حالا که به وصال فرزند دلبندت رسیده‌ای و بعد از سال‌ها که سنگ قبر او را بغل می‌کردی، اینک خودش را در آغوش گرفته‌ای، به او چه‌ها خواهی گفت و داغ غربت سالیانت را چگونه برایش روایت خواهی کرد ؛ نباید هم بدانم ؛ حرف‌های مادری و فرزندی، رازهایی دوست داشتنی بین خودشان است و بس!


اما ننه علی! تو را به آن سال‌های فراق و به آن قرآن درشت خطی که بارها در کلبه ات ختمش کردی، قسمت می‌دهم هر چه به شهیدت می‌گویی بگو، اما حال و روز ایرانی که علی تو و علی‌های دیگر برایش فدا شدند را برایش باز مگو! بگذار روحشان آزرده نشود.

ننه علی
به پسرت نگو که او و همرزمانش هر چه رشته کرده بودند را عده‌ای دارند به اسم همان شهیدان پنبه می‌کنند! نگذار خبر دار شود که عده‌ای با اسم ارزش‌ها،چنان به جان بیت المال افتاده‌اند و آن را چنان با حرص و ولع می‌بلعند که جهانی انگشت حیرت به دهان گرفته است و تازه کلی هم طلبکار هستند و قیافه هایشان حق بجانب! نگو که چنان دارند جوانان را از اسلام عزیز می‌رانند و بدان بدبین می‌کنند که میسونرهای مسیحی هم نتوانستند چنین کنند؟

چه نیازی هست اوقات قربانعلی را تلخ کنی و به او بگویی که با یاران انقلاب چه‌ها که نکرده‌اند؟! احتیاجی هم نیست درباره تازه به دوران رسیده‌هایی که حتی خدا را هم بنده نیستند به او چیزی بگویی. ناراحتش نکن ننه علی!

نگذار فرزندت بفهمد که هنوز که هنوز است، خیلی‌ها در سرزمینش می‌میرند، فقط به خاطر این که یک مشت اسکناس ندارند. هنوز کودکان معصوم سرزمینش، تا نیمه شب در چهار راه‌ها فال و گل مریم می‌فروشند و در حسرت یک جفت دستکش قرمز رنگند تا نوک انگشتانشان از فرط سرما کرخت نشود. نگذار متوجه بشود که زنان و دختران زیادی تن می‌فروشند و نان می‌خرند؛ به غیرت پسر برومندت بر می‌خورد.

ننه علی
مادر جان! بی خیال این باش که به علی ات بگویی مردمی که برای رفاه شان جنگیده، برای دادن نامه درخواست چندرغاز مساعده، مجبورند کیلومترها پشت ماشین رؤسا بدوند و نفس نفس زنان، نامه را به داخل ماشین شان بیندازند و بعد هم چشم به در بدوزند که جواب نامه شان کی خواهد آمد؟

تو را به خدا نگو جوان‌هایی مانند علی ات که روزگاری شاه بیرون می‌کردند و دماغ صدام بر خاک می‌مالیدند، کرور کرور گرفتار تریاک و هروئین و کراک و شیشه و اکس و کوفت و زهرمار شده‌اند تا روزگارشان بین نئشگی و خماری بگذرد.


مهربان مادر! چکار داری به فرزندت بگویی که تشنگی خدمت، جای خود را به شیفتگی قدرت داده است؟ چکار داری برایش بازگو کنی که برای چهار روز نشستن بر روی یک صندلی چه کار‌ها که نمی‌کنند و چه تهمت‌ها و انگ‌ها که نثار خلق الله نمی‌کنند؟ چکار داری بگویی که بعضی‌ها آنقدر دروغ تحویل مردم داده‌اند که حتی آبروی نداشته دروغ را هم برده‌اند؟! چکار داری بگویی که از ارزش‌هایی که علی ات به قربان آنها رفته، چه دکان‌هایی علم شده است؟ چه کار داری از آزادی و ... .

اصلاً از آب و هوا برایش بگو ... نه! این را هم نگو! علی و یاران شهیدش حتماً ناراحت می‌شوند اگر بدانند مردمشان با هر دم و بازدمی، کلی سرب و دی اکسید کربن و ذرات معلق و ... تنفس می‌کنند؛نگو که مبادا یاد خاطرات بمباران شیمیایی زمان جنگ بیفتند و خاطر نازنینشان آزرده شود.

ننه علی! مادر اسطوره‌ای سرزمین مادری من! اصلاً از ما و از کارهایمان هیچ به علی نگو! دلش می‌شکند،بگذار روحش آسوده باشد.نگذار حلاوت دیدار مادر با تلخی کارهای ما کم رمق شود... .


آه ...! چه می‌گویم من ننه علی! لابد داری شماتتم می‌کنی که «پسر! مگر یادت رفته که شهیدان زنده‌اند و می‌بییند و می‌شنوند و اصلاً شهید نامیده شده‌اند چون شاهد مایند.» و ادامه می‌دهی: «فکر می‌کنی اگر من هیچ نگویم این‌ها هم هیچ نخواهند دانست؟»

راست می‌گویی ننه علی! بر من ببخش! نگرانم، نگران علی‌های دیگر این ملک و فرزندان شان. می‌ترسم کاسه صبر شهیدان به سر آید و شکایتمان را بی هیچ گذشتی نزد خدا ببرند که «خدایا ببین! ما رفتیم و عزیزترین متاع مان که جانمان است را برای دین و میهن و ناموس این‌ها دادیم و به خون خود غلتیدیم و حال اینان به اسم ما چه‌ها که نمی‌کنند و چه مفسده‌ها که به نام مصلحت مرتکب نمی‌شوند و چه آبرویی که از دین خودت نمی‌برند؟خدایا! به عذابی سخت گرفتارشان کن و تاوان خون سرخمان را از ایشان بگیر که سخت آن را هدر دادند.»

راستی ننه علی! فردای قیامت که علی تو و شهیدان دیگر چشم در چشم ما دوختند و گفتند: «بعد از ما چه کردید؟» چه خواهیم گفت؟ اصلاًچه داریم که بگوییم؟ بگوییم که بعد از شما افتادیم به جان هم؛ هزار گروه شدیم و هزار کیسه دوختیم و هزار بیراهه رفتیم و کلاً یادمان رفت که حتی نفس کشیدن هایمان را هم مدیون کسانی هستیم که به خاطر ما از نفس افتاده‌اند و شد آنچه نباید می‌شد؟!

خوش به حالت ننه علی! و خوش به حالتان شهدا که رفتید و این روزهای تلخ را ندیدید!
آدم حتی رویش نمی‌شود که بگوید: شهیدان شفاعتمان کنید!





تاریخ: پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

پایگاه اطلاع رسانی علی لاریجانی نوشت:

«بصیرت» و «فتنه» از جمله واژگان به شهرت یافته بعد از انتخابات 88 هستند. واژگانی «گرته برداری» شده از فرمایشات رهبرمعظم انقلاب که بیش از توصیه هایی چون «جذب حداکثری و دفع حداقلی» به مستمسکی برای منازعات سیاسی بدل شدند. خلق واژه هایی چون «ساکتین فتنه» و «کاسبین فتنه» دو سال بعد از انتخابات 88، شاهد این مدعاست. برخی که در یک سال اولیه پس از این انتخابات، تعداد محدودی را «خواص بی بصیرت» میخواندند، هر چه به پایان سال 90 نزدیکتر می شویم دامنه مشمولین این واژه را آنقدر گسترش دادند که نهایتا ناگزیر شدند واژه «ساکتین فتنه» را جایگزینش کنند!
 
آنها که به جای معرفی خود و ارائه عملکردشان، در پس سیاسی کاری های انتخاباتی و دمیدن بر تنور فتنه مخفی شده بودند، نهایتا از سوی منتقدانشان، «کاسبین فتنه» خوانده شدند.

کاسبینی که با نزدیک شدن به انتخابات، از «فتنه» پوستینی ساختند برای پوشش ضعف های خود، تخریب دیگران و ابزاری برای تبلیغات انتخاباتی.

انتخاباتی که دو نامزد معترض به نتایج آن، به جای طی مراحل قانونی این اعتراض به تدریج به مخالفت های ساختار شکنانه ای روی آوردند و نشان دادند که بازی خورده فتنه ای هستند که دشمنان انقلاب طراحی کرده اند.

اگر چه مقام معظم رهبری در نخستین حضورشان در نماز جمعه تهران پس از آن انتخابات -29 خرداد 88- از حضور هر چهار نامزد در این انتخابات و حضور پرشور مردم تشکر کردند و تا ماه ها پس از آن همچنان معترضان را به پیگیری خواسته هایشان از مراجع قانونی دعوت میکردند و بر «جذب حداکثری و دفع حداقلی» تاکید داشتند.

اما معترضان که تحت تاثیر حمایت های ضد انقلاب قرار گرفته بودند، به این مدار مدارا بی توجهی می کردند.

در این میان برخی با ادعای حمایت از ولایت، از مواضع ایشان پیشی گرفته و برای معترضان، احکام شدیدالحنی تا «اعدام» را جایز میدانستند و برخی نیز که از قطار ولایت پذیری خارج شده بودند، بی توجه به نصایح ایشان به ادامه روش خود ادامه می دادند و عملا با افراط گری ، هیجان آفرینی و بحران سازی های خود، حل معقول مسئله را در چهارچوب منافع ملی ناممکن می کردند و به این شکل با فریب گری و فریب خوردگی گروه مقابل، تجارت می کردند.

در این میان بودند چهره هایی که سرعت حرکتشان را با «ولی فقیه» تنظیم کرده بودند و به جای فریاد های بی نتیجه ، دنبال ناکام گذاشتن دشمنان در بهره برداری از یک موضوع داخلی بودند؛ کسانی که فردای انتخابات پیروزی نامزد پیروز را از تریبون علنی به او تبریک گفتند و همگام با رهبری، معترضان را به پیگیری اعتراضشان از کانالهای قانونی توصیه کردند.

کسانی که با تکیه بر توصیه معظم له، اهانت به دیگران ولو به بهانه رفتارهای ساختار شکنانه را جایز ندانسته و به جای «مرده باد» و «زنده باد» به دنبال تاسی از ولایت فقیه و توصیه به رعایت قانون بودند.

کسانی که اقدامات موهون از اهانت به امام(ره) در 16 آذر، سر دادن شعار «نه غزه نه لبنان» در روز قدس، اهانت به ولایت فقیه در مراسم تشییع پیکر آیت الله منتظری و ... را محکوم کرده و همگان را بر حرکت بر مدار قانون و توجه به تاکیدات رهبری توصیه میکردند. همانها که اهانت به ساحت امامت در روز عاشورا را بر نتابیده و زبان به اعتراض گشودند و.....




تاریخ: پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

از یك استان سردسیر كشور گزارش رسیده كه تنور گرم انتخابات، سرما را از یاد مردم برده است.

خبرنگار ایرنا از این استان گزارش داده كه یكی از نامزدهای انتخابات 50 هزار بسته ویژه كودكان موسوم به جعبه شانسی را در محل های حضور كودكان و نوجوانان توزیع كرده است.

در این جعبه های شانسی، اسباب بازی ها و سی دی های گوناگون وجود دارد اما بر روی آنها عكس ها و مطالب تبلیغی از این نامزد انتخابات چاپ شده است.

به نظر می رسد كه این نامزد انتخابات با در نظر گرفتن مخاطبانی كه اكنون به سن رای نرسیده اند، از اكنون برای جلب آرای رای اولی های حوزه خود در انتخابات مجلس دهم تلاش می كند.

در این میان از شمال غرب كشور نیز خبر رسیده كه یك نامزد انتخابات قبل از آغاز موعد قانونی تبلیغات، تالیفات خود را در میان مردم توزیع كرده تا در ازای هدیه هر كتاب رای هم كاسب شود.




تاریخ: پنج شنبه 4 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

محققان هلندي براي آن دسته افرادي كه لحظه‌اي از رايانه خود جدا نيستند، دست به ساخت شلوارهايي زده كه اين ارتباط را هميشگي مي‌سازد!

به گزارش ايسنا طراحي جديد «اريك د نيجس» و «تيم اسميت» از شركت طراحي Nieuwe Heren، شلوارهاي جين داراي يك صفحه‌كليد، ماوس و اسپيكر كاملا كاربردي هستند كه در بخش بالايي پارچه آنها دوخته شده‌اند.

اين شلوارها كه «زيبايي و گيك» نام دارند، براي ارائه سهولت حركت بيشتر كاربران در زمان استفاده از رايانه طراحي شده‌اند.


به گفته اين طراحان، اين شلوارها از وزن زيادي برخوردار نبوده و با وجود اين لوازم، تنها كمي از شلوارهاي جين عادي سنگين‌تر هستند.

ايده اصلي اين طراحي آن است كه براي استفاده از رايانه نيازي به حفظ فاصله نزديك با آن نيست.

اين شلوارها از طراحي روز برخوردار بوده و از يك جيب پشتي براي پوشش موس برخوردارند كه از سيم الاستيكي براي اتصال استفاده مي‌كند.




ارتباط اين ابزار با لپ‌تاپ‌ها به شكل بي‌سيم توسط يك دستگاه يو‌اس‌بي بوده و قيمت نهايي آنها در صورت ورود به بازار حدود 394 دلار برآورد شده است.




تاریخ: چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

عباس سلیمی نمین به سایت جبهه متحد اصولگرایان گفت:

افرادی در برابر فتنه کمی دیر موضع گرفته‌اند. دلیل این بود که فتنه یک سوی نبود و دو سویه و گاهی چند سویه بود. اگر فقط و فقط آقای میرحسین موسوی بود، آقای جوادی آملی خیلی زود موضع می‌گرفتند، ایشان زمانی موضع نگرفت که دید هم موسوی هست و هم احمدی‌نژاد می‌خواهد به فتنه دامن بزند. این باعث شد که شخصیت وارسته‌ای همچون آقای جوادی آملی دیر موضع بگیرد. چراکه نمی‌خواست در کنار آقای احمدی‌نژاد قرار بگیرد. چرا که می‌دید احمدی نژاد هم می‌خواهد زورآزمایی خیابانی کند. زمانی که آقا گفتند زورآزمایی خیابانی نکنید فقط منظورشان به میرحسین موسوی نبود. احمدی‌نژاد هم داشت شیوه‌ای باب می‌کرد که طرفدارانش را به خیابان بکشاند و آن طرف را تحریک کنند.




تاریخ: چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

اشگاه اينتر به دليل نتايج ضعيف خود از يك هوادار 9 ساله عذرخواهي كرد و با دعوت از او به محل باشگاه، هدايي به وي اهدا كرد.

به گزارش ايسنا فيليپو 9 ساله يكي از هواداران باشگاه اينتر ايتاليا است كه هم‌كلاسي‌هايش او را به دليل نتايج ضعيف اينتر در چند هفته اخير مورد تمسخر قرار داده‌اند.

اين كودك 9 ساله در ديدار تيم محبوبش مقابل بولونيا كه با شكست تحقيرآميز 3 – صفر اينتر همراه شد در ورزشگاه حاضر بود و پلاكاردي در دست داشت كه رويش نوشته شده بود: ممكن است لطفا ببريد؟ وگرنه در مدرسه مرا مسخره مي‌كنند! با تشكر، فيليپو.

پس از آن، مسئولان باشگاه اينتر او را به محل اين باشگاه دعوت كردند تا به اين ترتيب از اين هوادار خردسال تيمشان عذرخواهي كنند. در اين ديدار، خاوير زانتي مدافع اينتر پيراهني با نام فيليپو به اين هوادار اينتر اهدا كرد و با او عكس يادگاري گرفت.




تاریخ: سه شنبه 2 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی

 

سعید تاجیک به جرم توهین و فحاشی و استعمال الفاظ رکیک به ‌هاشمی رفسنجانی و ایجاد مزاحمت برای دختر وی به ۸ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق محکوم شد.

به گزارش فارس در حکم محکومیت تاجیک آمده است: در خصوص اعتراض و تجدیدنظر خواهی آقای سعید تاجیک فرزند حسین از دادنامه شماره ۱۲۲۰ مورخ ۲۷/۹/۹۰ صادره از شعبه ۱۰۸۹ دادگاه عمومی جزایی تهران که به موجب آن نامبرده به اتهام توهین و فحاشی و استعمال الفاظ رکیک به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عضو خبرگان رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و ایجاد مزاحمت نسبت به فائزه هاشمی با استعمال الفاظ رکیک و توهین و فحاشی در حرم عبدالعظیم(ع) شهر ری و اماکن اطراف آن که بابت توهین به آیت‌الله هاشمی به تحمل ۴ ماه حبس تعزیری و از بابت مزاحمت بانوان (برای فائزه هاشمی) به تحمل ۴ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق تعزیری محکومیت یافته است.

با ملاحظه محتویات پرونده و لایحه اعتراضیه تجدیدنظر خواه و اینکه از ناحیه ایشان ایراد و اشکال موجه و موثری که مسابق شقوق مندرج در ماده ۲۴۰ قانون آئین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری سبب بی‌اعتباری و در نتیجه نقض دادنامه صادره و رسیدگی بیشتر را فراهم نماید، مطرح نگردیده است. عمده مطالب آورده شده در لایحه اعتراضیه تکرار مطالب بدوی است بنابراین دادنامه بدوی از نظر رعایت اصول و تشریفات دادرسی و مبانی استدلال خالی از ایاد و نقص قانونی است. لذا دادگاه مستنداً به بند الف از ماده ۲۵۷ قانون مارالذکر ضمن رد تجدید نظرخواهی به عمل آمده دادنامه معترض عنه را عینا تایید می‌نماید. رای صادره به استناد ماده ۲۴۸ همین قانون قطعی است.




تاریخ: سه شنبه 2 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط عباس کمالخانی
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 58
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 112
بازدید کل : 103879
تعداد مطالب : 672
تعداد نظرات : 30
تعداد آنلاین : 1



Alternative content