مشاهده صفحه آبی مرگ که از آن به عنوان نابودی رایانه نام برده می شود علت های بسیاری دارد این علت ها به قسمت های سخت افزاری و نرم افزاری رایانه ها مربوط می شود.

چهار مسابقه هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال عصر امروز (پنجشنبه) به طور همزمان در شهرهای قم، بندرعباس، اصفهان و تبریز برگزار شد. البته پیش از این در نخستین دیدار هفته تیم گهر دورود با سه گل از میهمان خود تیم فجر شهید سپاسی شیراز شکست خورد.
به گزارش «تابناک»، در این دیدارها، شاگردان ˈتونی اولیویراˈ در تیم تراکتورسازی تبریز با تساوی یک بر یک مقابل میهمان خود ذوب آهن اصفهان متوقف شدند اما با 41 امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به تیم استقلال تهران، بار دیگر به طور موقف به صدر جدول رده بندی لیگ برتر صعود کردند.
در یکی از بازی های جذاب و دیدنی تیم تراکتور سازی تبریز برابر میهمان خود ، تیم ذوب آهن اصفهان تن به تساوی یک بر یک داد.
در این دیدار که نزدیک به 40 هزار هوادار تراکتورسازی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز حضور داشتند تیم میزبان در دو نیمه، متفاوت نشان داد و در نهایت از این بازی خانگی به حداقل امتیاز بسنده کرد.
فلاویو لوپز بازیکن پرتغالی تراکتورسازان در دقیقه 22 تیم سرخپوش میدان را از حریف خود پیش انداخت تا نیمه اول نیز با همان یک گل به نفع تراکتورسازی به پایان برسد.
نیمه دوم این دیدار اما حکایتی متفاوت با 45 دقیقه نخست داشت و در همان دقایق آغازین تیم ذوب آهن اصفهان توانست با گل دقیقه 53 محسن مسلمان کار را به تساوی بکشاند. مسلمان در این صحنه با شوتی زیبااز پشت محوطه جریمه توپ را با تور دروازه تیم تبریز آشنا کرد.
تیم سپاهان اصفهان نیز با گل های ˈمحرم نویدکیاˈ و ˈمحمدرضا خلعتبریˈ در دقایق 63 و 89 مقابل تیم پیکان تهران به برتری رسید تا ناکامی های ˈعبدالله ویسیˈ و شاگردانش در تیم پیکان همچنان تدام یابد.
شاگردان کرانچار با این پیروزی 40 امتیازی شدند و خود را به رده سوم جدول رساندند. پیکان هم با 20 امتیاز همچنان روی نوار ناکامی گام برمیدارد و در رده شانزدهم است.
همچنین شاگردان ˈعبدالصمد مرفاویˈ در تیم صبای قم با درخشش ˈایمان رزاقی رادˈ و هتریک این بازیکن با نتیجه 3 بر 2 از سد تیم نفت آبادان گذشتند و با 36 امتیاز به رده پنجم لیگ برتر صعود کردند.
رزاقی راد در دقایق 25، 47 و 57 گل های تیم صبای قم را به ثمر رساند و ˈمهدی دغاغلهˈ و ˈرضا خالقی فرˈ در دقایق 61 و 85 برای تیم نفت آبادان گلزنی کردند.
تیم آلومینیوم هرمزگان نیز با گلزنی ˈایمون زایدˈ در دقیقه 61 بر تیم سایپای البرز غلبه کرد. مهاجم سابق تیم پرسپولیس ۲۰ ثانیه پس از ورودش به میدان برای آلومینیوم هرمزگان گلزنی کرد. در این بازی ˈروزبه شاه علی دوستˈ در دقیقه 32 با دریافت دومین اخطار زرد از سوی داور مسابقه اخراج شد.
در نخستین دیدار هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران نیز ساعتی پیش تیم گهر دورود با سه گل از میهمان خود تیم فجر شهید سپاسی شیراز شکست خورد.
چهار دیدار دیگر این هفته لیگ برتر فوتبال فردا (جمعه) برگزار می شود و تیم های استقلال تهران، داماش گیلان، فولاد خوزستان و نفت تهران به ترتیب رو در روی تیم های پرسپولیس تهران، مس کرمان، راه آهن تهران و ملوان بندر انزلی قرار می گیرند.
استقلال تیم دوم جدول رده بندی در صورت حتی کسب یک تساوی در بازی فردا مقابل پرسپولیس برای سومین هفته متوالی صدر جدول یک شبه تراکتورسازان را باز پس خواهد گرفت.
هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امروز با انجام 5 دیدار آغاز شد. 4 مسابقه همزمان از ساعت 15:30 برگزار شد که نتایج این دیدارها به شرح زیر است؛
تراکتورسازی تبریز یک- ذوب آهن یک
گلها: فلاویو لوپز دقیقه 22 برای ذوب آهن و محسن مسلمان در دقیقه 53 برای ذوب آهن
آلومینیوم هرمزگان یک - سایپا صفر
گل: ایمون زاید در دقیقه 61
روزبه شاهعلیدوست، بازیکن سایپا در دقیقه 30 از زمین اخراج شد.
صبای قم 3- نفت آبادان 2
گلها: ایمان رزاقی در دقیقه 25 ، 47 و 57 برای صبا و مهدی دغاغله در دقیقه 61 و رضا خالقی در دقیقه 84 برای نفت
سپاهان 2 - پیکان صفر
گلها: محرم نوید کیا در دقیقه 63 و محمدرضا خلعتبری در دقیقه 89
گهر دورود صفر- فجر سپاسي 3
گلها: مسلم فيروزآبادي (4)، مجتبي ترشيز (34) و سعيد قزلچي (83)
یکی از اعضای جبهه پایداری که هماکنون نماینده مجلس شورای اسلامی نیز هست، به شش ماه حبس تعلیقی از سوی دادگاه محکوم شد.
به گزارش «تابناک»، رأی دادگاه به دلیل دعاوی وی بر اعتبارنامه یکی از نمایندگان پرنفوذ مجلس شورای اسلامی و اثبات دروغ بودن ادعاهای مطرح از سوی وی، این حکم از سوی قاضی پرونده صادر شد.
البته ذکر این مهم لازم است که این حکم هفته پیش صادر و به دو طرف ابلاغ شده است.
گفتنی است، چندی پیش و در زمان آغاز مجلس نهم، برخی از نمایندگان بر سر اعتبار نامه به یکدیگر درگیری داشتند. در آن زمان این نماینده در گفتوگو با خبرنگار یک رسانه اظهار کرد: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، یکی از متهمانی است که برای وی کیفرخواست صادر شده و قاضی نظر به بازداشت وی دارد.
این نماینده در مصاحبه خود با رسانه دیگری، گفته بود: رئیس کمیسیون امنیت ملی، توصیهنامههایی را با سربرگ کمیسیون امنیت ملی در حمایت از گروه امیرمنصور آریا و خاوری نوشته بود، در حالی که سربرگ کمیسیون باید تنها در راستای اهداف کمیسیون به کار گرفته شود و هیچ گاه نمیتوان در چهارچوب حمایت از یک شخص و یا گروه اقتصادی که ارتباطات نزدیکی نیز با اشخاص داشتهاند، چنین تخلفی را انجام داد.
وی تصریح کرد: با توجه به اعترافات امیرمنصور آریا، متهم اصلی پرونده و همچنین با توجه به اعترافات فرزند این نماینده که اکنون بازداشت است، رئیس کمیسیون امنیت ملی متهم این پرونده است و باید بازداشت شود.
وی گفت: متأسفانه به رغم نظر قاضی پرونده بر بازداشت رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هنوز وی بازداشت نشده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات این نماینده در گفتوگو با یک سایت خبری، با اشاره به این نکته که این نخستین باری نیست که این گونه مطالب کذب بر زبان آقای ... جاری میشود، گفت: دروغگویی شایسته یک نماینده مجلس نظام اسلامی و حتی یک فرد مسلمان عادی نیست.
وی تأکید کرد: بارها گفتهام این مطالب غیرواقعی، دروغ و از مصادیق بارز تشویش اذهان عمومی است، بنابراین، این اظهارات آقای نماینده جرم است.
معاونت بازرسی سازمان حمایت گفت هیچ واحد تولیدی بدون مجوز اتحادیه و شورای اصناف حق نصب تابلو "حراج " را نخواهد داشت به نحوی که باید شماره و مجوز لازم را برای این اقدام دریافت و در تابلوهای خود قید نمایند.
با اعلام ابقای مرتضوی، بیگمان شمار عزل و نصبهای این فرد در تأمین اجتماعی قابلیت ثبت در رکوردهای گینس را به دست آورده؛ اما عجیبتر از این رفت و برگشتهای پیاپی، ترفندهای قانونی به کار رفته برای عزل و نصب این شخص است؛ انگار قرار شده دو طرف ماجرا ثابت کنند که به تعداد جلساتشان راهکار برای دور زدن مصوبات طرف مقابل وجود دارد!
به گزارش «تابناک»، پس از آن که سریال عزل مرتضوی از ریاست صندوق تأمین اجتماعی با ابطال اساسنامه تازه تصویب شده این مجموعه ـ از سوی هیأت تطبیق و ابلاغ مجلس شورای اسلامی ـ برای بار دیگر به اوج نزدیک شده و به اولتیماتوم نمایندگان مجلس به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اجرای حکم صادره گره خورد، از نشست امروز هیأت دولت خبر میرسد که اعضای کابینه، بار دیگر با یک مصوبه به یاری مرتضوی آمده و ابقای وی در تأمین اجتماعی را سبب شدهاند.
پایگاه اطلاع رسانی تأمین در این باره مینویسد: «پس از مصوبه اخیر دولت مبنی بر تفویض وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نصب و عزل مدیر عامل یا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی به معاون اول رئیسجمهوری، سعید مرتضوی طی حکمی از سوی معاون اول رئیسجمهوری به عنوان سرپرست سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد».
از این گزارش این گونه برداشت میشود که در نشست امروز هیأت دولت که در غیاب رئیس جمهور (به علت سفر وی به استان همدان)، ریاست آن بر عهده محمدرضا رحیمی، معاون اول وی بود، در آغاز تفویض وظایف، اختیارات و مسئولیتهای وزیر به شخص معاون اول به تصویب اعضای کابینه رسیده و بلافاصله این مصوبه با امضای حکم سرپرستی مرتضوی بر صندوق تأمین اجتماعی توسط رحیمی، به کار گرفته شد تا قاضی معزول در ماجرای کهریزک، این بار پیش از عزل، منصوب شود!
فارغ از سرعت عمل عجیب و چه بسا استثنایی مسئولان در طرح، تصویب و اجرای این موضوع، گویا واگذاری اختیارات و «مسئولیت»های وزیر به معاون اول رئیس جمهور، تنها میتواند یک کارکردد اشته باشد که آن هم بستن دست نمایندگان مجلس در استیضاح وزیری است که بر پایه مصوبه اخیر، قدرتی در تعیین سرپرست نداشته و مسئولیتی شامل حال وی نمیشود؛ تدبیر جدیدی که دولتمردان برای دور کردن خطر استیضاح از وزیر تدارک دیدهاند تا دستمایه نمایندگان مجلس برای بازخواست وزیر، به نوعی بیرون از حیطه اختیارات این مقامِ مسئول تلقی شده و پرسش جدیدی مطرح شود که آیا اصلا هیأت دولت اجازه تغییر در حوزه اختیارات یک وزارت خانه را داراست یا خیر؟
به عبارتی بهتر، همان گونه که چندی پیش اقدام دولت در ادغام و انحلال وزارتخانهها، صدای نمایندگان مجلس را درآورده و منجر به طرحی دوفوریتی شد که در پایان هرگونه انحلال و ادغام وزارتخانهها را منوط به مصوبه قوه مقننه کرد، به نظر میرسد که خروج نهاد بزرگی مانند تأمین اجتماعی از زیرمجموعه یک وزارتخانه و پیوست آن به حیطه مسئولیتهای معاون اول، نه تنها تغییری بر خلاف این مصوبه مجلسیان است، بلکه عملا حکم به خروج تأمین اجتماعی از حیطه نظارت مستقیم مجلس داده و به نظر نمیرسد این موضوع چندان با قانون هماهنگی داشته و به مذاق نمایندگان مجلس خوش بیاید!
اما ابعاد این ماجرای عجیب، هنگامی گستردهتر میشود که بدانیم همزمان با انتشار خبر ابقای مرتضوی به حکم سرپرستی، اعضای هیأت مدیره صندوق تأمین اجتماعی در نامهای خطاب به رئیسجمهور، و نه شخص معاون اول ـ که امروز ریاست هیأت دولت را عهدهدار بوده ـ به دلیل حمایتهای مستمر از سازمان تأمین اجتماعی و مدیریت آن تقدیر و تشکر کردند؛ نامهای که پایگاه اطلاع رسانی دولت هم آن را منتشر نموده، ولی بارها و بارها در سطور آن، از واژه سازمان برای معرفی صندوق تأمین اجتماعی استفاده شده است، حال آنکه بر پایه نظر مجلسیان و حکم دیوان عدالت اداری، سازمان تأمین اجتماعی وجود خارجی ندارد.
بدین ترتیب تشکر از رئیس جمهور غایب در تصمیمگیری امروز هیأت دولت، به این میماند که گویی اعضای نشست امروز دولت، همگی در نمایشی برای تأیید خواست رئیس جمهور حضور یافته بودند؛ بنابراین، نه تصمیم بداههای گرفتهاند، نه امضای حکم در انتهای نشست بیبرنامه قبلی بوده و نه نامه اعضای هیأت مدیره به ناگهان رو شده، بلکه نشست امروز هیأت دولت، تنها بهانهای برای آشکار کردن این تصمیمات بوده است و بس!

این شایبه زمانی قوت میگیرد که در متن نامه هیأت مدیره تأمین اجتماعی، بند قانونی مورد استناد در هیأت دولت هم به رغم منتشر نشدن مصوبات هیأت دولت (البته تا لحظه تنظیم خبر) ذکر شده و افزون بر آن، نظر هیأت تطبیق و ابلاغ مجلس شورای اسلامی و حکم دیوان عدالت اداری «سیاسی» خوانده شده؛ جایی که میگویند: «هیأت مدیره سازمان [بخوانید صندوق!] تأمین اجتماعی از مصوبه اخیر هیأت وزیران که به موجب بند ۱۱۲ قانون بودجه ۱۳۹۱ کشور وظایف و اختیارات و مسئولیتهای وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی را پیرامون سازمان تأمین اجتماعی و تعیین مدیر عامل سازمان به معاون اول رئیس جمهور تفویض نمودهاند، جهت پایان دادن به مناقشات سیاسی تشکر نموده و...».
جدای از این سخنان ناامید کننده، بد نیست که نزدیک بودن پایان سال و نگرانیهای بسیار زیاد خانواده بزرگ اعضای تأمین اجتماعی را یادآوری کرده و خطاب به دولتمردانی که هرگز در اجرایی کردن یک تصمیم تا این اندازه چابک نبودهاند، بگوییم:
* این گوشت قربانی که نزدیک یک سال است بر سر نرفتن یک فرد از آن مصوب کرده و اجرایی میکنید، متعلق به مردمانی است که ذره ذره هستونیست آن، با تلاش ایشان حاصل شده و اگر قرار باشد، تصمیمی درباره آن گرفته شود، باید در راه تأمین ایشان باشد اما نمیدانیم چگونه است که نه گرانی و تورم و نه هیچ انگیزه دیگری تاکنون نتوانسته